Gazi Tarık Cür için kampanyaya destek çağrısı

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, belediye meclis üyeleri ve siyasi parti ilçe başkanları hazırladıkları video ile duyarlı bir davranışa imza atarak, gazimiz Tarık Cür için başlatılan kampanyaya destek çağrısında bulundular.

Gazi Tarık Cür için kampanyaya destek çağrısı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
22 Aralık 2020 Salı 11:14


Atatürk Kültür Merkezi’nde ay yıldızlı bayrağımız önünde çekimi gerçekleştirilen, birlik ve beraberlik mesajı veren video ile kahraman gazimiz Tarık Cür’ün yuvasını hep birlikte kurmak için vatandaşları kampanyaya destek olmaya davet ettiler.
“BİZ BİRLİKTE GÜZELİZ”
Hazırlanan videoda,  “Güzel memleketimin güzel insanları. Tarih, Türk milleti olarak birlikte hareket ettiğimizde nice zorluklara göğüs gerdiğimiz, nice güzellikleri ortaya koyduğumuz olaylarla dolu. Güzel ilçemiz Kapaklı’da birlik ve beraberlik örneği sergileyerek kahraman gazimiz Tarık Cür’ü evinin önünde coşku ile nasıl karşıladıysak aynı dayanışma ve kardeşlik ruhuyla karakteri ve kişiliğiyle tüm Kapaklı halkının takdirini, saygısını ve sevgisini kazanan Tarık kardeşimizin yuvasını hep birlikte inşa ediyoruz. Beraberliğimizin tüm Türkiye ve dünyaya örnek olması dileğiyle siz değerli vatandaşlarımızı Kapaklı Belediyesi’nin başlatmış olduğu kampanyaya destek olmaya davet ediyoruz. Yardımlaşma ve dayanışma bizim mayamızda var. Biz birlikte güzeliz.” ifadelerine yer verildi.
KAMPANYAYA DESTEK OLMAK İSTEYENLER İÇİN;
GAZİ TARIK CÜR Yardım Toplama Kampanyası
İBAN numarası
Vakıfbank- TR 6800 0150 0158 0073 1220 8306
Şubesi: Kapaklı
Hesap Adı: Kapaklı Belediyesi
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.