Gaziler THK’ya teşekkür ziyaretinde bulundu

19 Eylül Gaziler Günü kapsamında Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan beraberindeki gazilerle birlikte Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şubesi’ne ziyarette bulundu. Geçtiğimiz hafta Gaziler Günü’nü kutladıklarını ifade eden Yarlıgan, katkılarından dolayı THK Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül’e teşekkür ederek Gaziler Temsilciliğinin flamasını hediye etti. Mustafa Zümbül de gazilere birer THK rozetini takdim etti

Gaziler THK’ya teşekkür ziyaretinde bulundu
26 Eylül 2014 Cuma 07:36

THK ŞUBESİNE TEŞEKKÜR ZİYARETİNDE BULUNDULAR
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan beraberindeki gazilerle birlikte Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şubesi’ne ziyaretinde bulundu. Önceki gün saat 11.00’da gerçekleşen ziyarette Gazileri, THK Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül karşıladı. Gazileri tek tek karşılayan Zümbül, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ziyaretin kendilerini onurlandırarak mutlu ettiğini ifade etti.

GAZİ YAKINLARINA ÜCRETSİZ EĞİTİM

Mustafa Zümbül, şehitlik ve gaziliğin toplumun en üst değerleri olduğunu ifade ederek, “Bizler de THK Çerkezköy Şubesi olarak elimizden geldiğince gazilerimizin yanında olmaya çalışıyoruz. Bundan sonra da gazilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” diyerek, gazilere bir de müjde verdi. Önceki gün Ankara’da THK Genel Başkanı Osman Yıldırım ile bir araya geldiklerini sözlerine ekleyen Zümbül, “Genel Başkanımız, Türk Hava Kurumu Üniversitesi’nde şehit yakınları ile gazi yakınlarına ücretsiz eğitim verileceğini açıkladı. Bu müjdeyi de sizlerle paylaşmak istedim. Bu imkandan tüm şehit ve gazi yakınları faydalanabilir” dedi.

BİZLERE ÇEŞİTLİ ZAMANLARDA KATKI SUNUYORLAR
Geçtiğimiz hafta Gaziler Günü’nü kutladıklarını hatırlatan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, “Kutlamalarda THK Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül yer alarak bizleri yalnız bırakmadı. Ayrıca THK çeşitli zamanlarda yaptığı çalışmalarla bizlere katkı sunuyor. Bizler de bu nedenle kendilerine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

İYİ NİYET TEMENNİLERİNİN ARDINDAN ZİYARET SONA ERDİ

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ziyarette THK Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül’e Gaziler Derneği flaması hediye ederken, Zümbül de tüm gazilere birer THK rozeti hediye etti. Ziyaret karşılıklı iyi dilek ve temennilerin ardından sona erdi. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.