Gaziler’den Gümüş’e teşekkür plaketi

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen Kıbrıs Gezisinde kendilerine eşlik eden Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş’e teşekkür ziyaretinde bulunarak plaket takdim ettiler

Gaziler’den Gümüş’e teşekkür plaketi
24 Haziran 2016 Cuma 16:30

TEŞEKKÜR ZİYARETİNDE BULUNDULAR
 
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş’ü ziyaret etti. Ziyarette Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği üyeleri Ahmet Galak ve Fuat Karataş da hazır bulundu. Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş’e Kıbrıs gezisinde kendilerine eşlik ettiği için teşekkür eden Hasan Hüseyin Yarlıgan, “Gerek buradan Kıbrıs’a giderken, gerekse Kıbrıs’tayken bizim tüm ihtiyaçlarımızla yakından ilgilendi. Bu nedenle kendisine teşekkür ziyaretinde bulunmak istedik” diye konuştu.
 
GAZİLERİMİZ İÇİN NE YAPSAK AZDIR
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş, “Belediye Başkanımız Vahap Akay’ın ve meclis üyelerimizin destekleri ile gazilerimizi bir zamanlar savaşmaya gittikleri Kıbrıs’a bu kez gezi amaçlı götürdük. Kıbrıs’ta birçok dernek ve kuruluşa ziyarette bulunan gazilerimiz, bir yandan da tatil yapma imkanı buldu. Gazilerimiz bizim için çok önemlidir. Onlar vatan uğruna can siperane bir şekilde savaşmışlardır. Gazilerimiz için ne yapsak azdır” dedi.
 
PLAKET TAKDİM ETTİLER
 
Ziyaret sonunda Hasan Hüseyin Yarlıgan, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Yarlıgan’a teşekkür plaketi takdim etti.
 
Haber: Feyza İşcan Avcılar
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.