Gazilerden Kaymakama plaket

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, Dernek Üyeleri ile beraber Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'ı makamında ziyaret ettiler. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliğinin hazırlamış olduğu “Kıbrıs Barış Harekatı” konulu konferansa desteklerinden dolayı Kaymakam Kubilay'a teşekkür ederek plaket takdim ettiler

Gazilerden Kaymakama plaket
17 Mayıs 2015 Pazar 15:58

 BU TOPRAKLARDA YAŞIYORSAK SİZLERE BORÇLUYUZ

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Kubilay “Bugün bu topraklarda yaşıyorsak bunu kahramanca mücadele etmiş ve bu uğurda canlarını feda etmiş Aziz Şehitlerimize ve siz Kahraman Gazilerimize borçluyuz. Sizleri ailem olarak görüyorum. Her zaman sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Vermiş olduğunuz plaketten dolayı Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy temsilcisi olarak size ve tüm Dernek Üyesi Gazilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Tüm Şehit Ailelerimize, Gazilerimize ve Ailelerine saygı, sevgi ve selamlarımı gönderiyorum” dedi.

 

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.