Gazilerden Kubilay’a teşekkür

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a, özel gün ve bayramlarda Gazilere yapılmaya başlanan 500 TL maddi destek nedeniyle teşekkür ziyaretinde bulundu

Gazilerden Kubilay’a teşekkür
06 Ağustos 2014 Çarşamba 07:26

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Kubilay, Çerkezköylü gazi ve şehitler için özel gün ve bayramlarda maddi destek uygulamasını başlatmıştı.
GAZİLER TEŞEKKÜR’E GELDİ
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan üç yönetim kurulu üyesi gazi ile birlikte Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı ziyaret etti. Kaymakam Kubilay’ın makamındaki ziyarette konuşan Hasan Hüseyin Yarlıgan, “Bugün hem bayram kutlaması için hem de Bayram’da gazilerimize yapılan maddi destek nedeniyle teşekkür etmek için geldik” dedi. Kaymakam Metin Kubilay’a gazilere verdiği önem ve değer nedeniyle teşekkür de bulunan Yarlıgan, “Geldiğiniz günden beri bizlerin çalışmalarına sürekli destek verdiniz. Çerkezköy’deki gazi arkadaşlarımız adına teşekkür ediyorum. Bu desteklerinizin devamını bekliyoruz. Bizleri çok mutlu ettiniz” diye konuştu.
ŞEHİTLERİMİZİ DE RAHMETLE ANIYORUZ
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği’nin çalışmalarını takip etmeye gayret gösterdiğini belirten Kaymakam Metin Kubilay, “1 yıldır Çerkezköy’deyim. Önemli çalışmalara imza atıyorsunuz. Başarılı çalışmaları yakından takip ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum. Çalışmalarınızdan memnuniyet duyuyorum. Her zaman yanınızdayız. Elimizden geldiğince de yardımcı oluyoruz. Bu vatanı gazilerimize şehitlerimize borçluyuz. Bu vesileyle şehitlerimizi de rahmetle anıyoruz” dedi.
EN YÜKSEK MERTEBEYE ULAŞTINIZ
Gazileri öven Kaymakam Metin Kubilay, “Sizler ülkeniz için savaşarak en yüksek mertebe olan gaziliğe ulaştınız. Sizlerle gurur duyuyoruz. Her zaman yanınızdayız. Çünkü bu vatan için yapılması gereken en yüce hizmeti yaptınız” ifadelerini kullandı. Ramazan Bayramı’nda düzenlenen ‘Bayramlaşma programına değinen Kaymakam Kubilay sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu Ramazan Bayramı’nda yüksek katılımlı bir bayramlaşma gerçekleştirdik. Gazilerimizde bayramlaşmada bulundu. Bütün çalışmalarımızda yanımızda olduğunuzu düşünüyoruz. Bu arada şehitlerimizin gazilerimizin ailelerinin Ramazan Bayramı’nı da kutluyorum.”
ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİK
Konuşmasında basına yansımayan Şehit Aileleri ziyaretlerine de atıfta bulunan Kaymakam Metin Kubilay, “Ramazan Bayramı’nda eşimle beraber şehit ailelerimizi ziyaret ettik. Onlarla da Bayram vesilesiyle tanışma fırsatı bulduk. Bundan sonra gazilerimizi de zaman zaman ziyaret edeceğiz. Şehit ailelerimizi de elimizden geldiğince desteklemeye, onların yanında olmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle tekrar şehit ailelerimizin, gazilerimiz ve ailelerinin geçmiş bayramlarını tebrik ediyorum” diye konuştu.
GAZİLER HAFTASINDA BAŞLADI
Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ın onayı ile başlayan uygulama kapsamında gazi ve şehit ailelerine 500 TL’lik maddi desteğin ilk olarak Gaziler Haftası’nda yapıldığını belirten Türkiye Muharip Gaziler Derneği Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, “Gaziler Haftası, Şehitler Haftası ve Bayramlarda gazi ve şehit ailelerine yönelik Kaymakamımızın onayı ile 500’er TL maddi destek bulunulmaya başladı” dedi. Kaymakam Metin Kubilay, ise “Aslında gazi ve şehit ailelerimize ne kadar maddi destekte bulunursak bulunalım azdır. İmkanlarımız ölçüsünde elimizden geleni yapmaya çalıştık” açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.