Gazilere ev ziyareti

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, Yönetim Kurulu Üyeleri Kamil Yiğit, Mustafa Karataş, Emrah Çelik, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Çerkezköy'de hayatını sürdürmekte olan Muharip Gazilerden Kıbrıs Gazisi Ahmet Galak’ı ,Kore Gazisi Merhum Sedat Çalın’ın eşi Fevziye Çalın ve Kıbrıs Gazisi Merhum Fikret Eşsiz’in eşi Cemile Eşsiz’i evlerinde ziyaret ettiler

Gazilere ev ziyareti
23 Eylül 2014 Salı 08:19

SİZLER BİZİM İÇİN BİRER DEĞERSİNİZ
Ev ziyaretlerinde konuşan Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, Gazi ve Gazi eşleri ile bir süre sohbet ederken, bir isteklerinin olup olmadığını sordu. Reşat Bahar "Kapımız ardına kadar açıktır. Gazilerimize ve kıymetli eşlerine, bizler sizlerin evlatlarıyız kendi evlatlarınıza sıkıntınız olduğu taktirde ne kadar rahat dile getirebiliyorsanız, bizlere de o kadar rahatlıkla arzunu, isteğinizi dile getirmenizi istiyoruz , sizler bizim için birer değersiniz" dedi.

ŞEHİT VE GAZİLERİMİZE NE KADAR DUA ETSEK AZ

Konuşmasına, şehit ve gazilere ne kadar dua etsek azdır sözleriyle devam eden Reşat Bahar "Şehit ve gazilerin ortaya koydukları azim ve kararlılıkla ulusal varlığımız elde edildi ve bugünlere kadar ulaştı. Bizler, aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde tarih sahnesinde millet olarak varlığımızı sürdürüyor ve bu vatan toprakları üzerinde onlardan aldığımız güç ve ilhamla, birlik ve bütünlük içinde hayatlarımızı idame ettiriyoruz. Bu bakımdan, şehit ve gazilerimize ne kadar dua etsek, ne kadar minnet ve şükran duysak azdır. Bu minnet ve şükran duyguları içinde, bugün de, aynı azim ve kararlılıkla milletimizin huzur ve güvenliği için canlarını ortaya koyan güvenlik güçlerimizi; bu uğurda gazi olmuş, şehitlik mertebesine erişmiş kahramanlarımızı rahmetle ve saygıyla anıyorum" ifadelerini kullandı.

BİZLERİ UNUTMADINIZ
Muharip Gazilerden Kıbrıs Gazisi Ahmet Galak ziyaretlerinden dolayı Ak Parti İlçe Teşkilatına teşekkür ederken "Bizlere her türlü imkanı sağlayan devletimizden Allah razı olsun. Bizleri unutmayarak sahip çıkarak kapımıza kadar gelip ziyaret etmenizden dolayı çok mutlu olduk" şeklinde konuştu.

ZİYARETLERDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİLER
Ak Parti İlçe Teşkilatı'nın Gaziler ve merhum Gazilerin eşleri yapılan ziyaretlerden dolayı Ak Parti İlçe Teşkilatı'na teşekkür etti.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.