Geldiğimiz nokta birleşme noktasıdır

Tekirdağ Milletvekili ve CHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Emre Köprülü, 8 Mart'ta yapılacak olan önseçim öncesi İlçe Teşkilatlarını ziyarete devam ederken CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı'na da bir ziyaret gerçekleştirdi. Milletvekili Emre Köprülü, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, CHP Çerkezköy İlçe yönetimi, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca ve kadın kolları üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel ve Gençlik Kolları üyeleri, Çerkezköy ve Kapaklı Belediye Meclisi Üyeleri ve partililer tarafından karşılandı

Geldiğimiz nokta birleşme noktasıdır
02 Mart 2015 Pazartesi 18:59

 HIZLI BİR GÜNDEM YAŞANIYOR

Geçtiğimiz Cuma günü, CHP Çerkezköy İlçe Binası'nda gerçekleştirilen toplantıda ilk olarak İlçe Başkanı Birol Öztürk bir konuşma gerçekleştirdi. Milletvekili Emre Köprülü'ye, çıktığı yolda başarılar dileyen Öztürk "Tüm Cumhuriyet Halk Partili arkadaşlara hoş geldiniz diyorum. 8 Mart önseçimi ile ilgili hızlı bir gündem yaşıyoruz. Üyelerimiz bizlerle beraber çok yoğun bir temponun içerisindeler. Bu akşam uzun yıllardır tanıdığım vekilimiz Emre Bey aramızda. Kendisine hoş geldiniz diyorum ve çıktığı yolda başarılar diliyorum" dedi.

SİYASETİN DE BİTECEĞİ NOKTALAR OLACAKTIR

İlçe Başkanı Birol Öztürk'ün ardından konuşan, Tekirdağ Milletvekili ve Aday Adayı Emre Köprülü, mevkiiler ve makamların gelip geçici olduğunu belirterek "Sevgili İlçe Başkanım, İlçe Yönetim Kurulu üyelerimiz, yerel yöneticilerimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, CHP'liler öncelikle hepiniz hoş geldiniz. Hayatta her sıfata sahip olabilirsiniz. Ama az önce başkanımın söylediği sözler benim için her sıfattan daha iyidir. Çünkü mevkiler makamlar pozisyonlar geçicidir. Baki kalan insanlıktır, hoş bir sedadır. Benim için siyasetin de biteceği noktalar olacaktır" ifadelerini kullandı.

ASIL KAVGAMIZ 7 HAZİRANDA AKP'YLE OLAN KAVGAMIZDIR

Gençliğinden bu yana CHP'li duruşunu hiç bozmadığını sözlerine ekleyen Köprülü "Bir mücadeleye tekrar başlıyoruz, yeni bir yola çıkıyoruz ve tekrar merhaba diyoruz. Bizim başladığımız süreç 2011 de başlayan bir süreç değildi. Partinin içerisinde uzun zaman görev aldık. Bayrağı elimize aldığımız zaman daha reşit bile değildik. Gençlik kollarında görev aldık, parti yönetimlerinde görev aldık , ilçe sekreterliği, ilçe başkanlığı yaptık ama onun devamında 2011'de de örgütümüz bize Milletvekilliği sorumluluğunu verdi. Biz de bu sorumluluğu layıkıyla yerine getirmeye çalıştık. Aldığımız görevin onurunu, gururunu yaşadık. Bu onurdan gururdan önce bir sorumluluktu. Cumhuriyet Halk Partililerin verdikleri oylar vardı omuzlarımızda. Çünkü biz önseçimle seçilmiş Milletvekilleriydik. Bu milletvekilleri önce örgüte döner yüzünü önce örgüte bakar. Gençliğimizden bu yana CHP'li duruşumuzu bozmamaya çalıştık. Yolumuz ve mücadelemiz 8 mart mücadelesi değildir. 8 Mart gelir geçer. Bizim asıl kavgamız 7 haziranda AKP'yle olan kavgamızdır. Önceliğimiz AKP'yi bu ülkenin başından defetmektir" dedi.

BİZLER EMANETÇİYİZ

"Sorumluluk alıp Türkiye'yi yönetmek zorundayız" diyerek sözlerine devam eden Köprülü "Mücadelemiz daha yeni başlıyor. Çünkü sorumluluğumuz, görevimiz var. O sorumluluk bizim için şu. Bizler geçmişten aldığımız değerleri Cumhuriyeti, Demokrasiyi, Özgürlükleri biz miras almadık. Bize miras kalırsa biz o mirasta istediğimiz gibi tasarruf etme hakkına sahibiz. Alırsın satarsın kiraya verirsin. Ama bu değerler bize miras kalmadı. Dolayısıyla bunların bizim tarafımızdan tasarruf edilme gibi bir durumu yok. Biz emanetçiyiz. Biz aldığımız değerleri bizden sonraki nesle aktarma görevine sahibiz. Eğer bu noktada ülkede sıkıntılar varsa bu değerlere sonuna kadar sahip çıkmak bizim görevimiz. Bu yüzden sorumluluk alıp Türkiye’yi yönetmek zorundayız" şeklinde konuştu.

EL ELEYKEN DÜNYANIN EN GÜÇLÜSÜYÜZ

Konuşmasının devamında, birlik ve beraberlik mesajları veren Köprülü "Burada herkes tek başına bir hiç. Ben milletvekiliyim ama tek başına bir hiçim. İlçe başkanımız tek başına bir hiç, belediye başkanımız tek başına bir hiç. Ama el ele tutuştuğumuz zaman dünyanın en güçlü yapısıyız. O yüzden bizim duygularımız aklımız ortak olmalı. O zaman başarıya ulaşabiliriz. Geldiğimiz nokta birleşme noktasıdır. Ben bu birleşmede göreve talibim. Ben bu birleşmede bu safların en önünde yürümeye talibim. Cesaretle, kararlılıkla yürümeye talibim" dedi.

SİZLERLE BERABER YÜRÜMEYE TALİBİM

Milletvekili Emre Köprülü, konuşmasının sonunda partililerden destek beklediğini ifade ederken "Benim Cumhuriyet’e karşı , Atatürk’ün kurduğu bu ülkeye borcum var ve ben bu borcumu ödeyeceğim. Bu borcu öderken sıfatım görevim ne olursa olsun bu borcu ödeyeceğim. Ben Milletvekili olarak dünyaya gelmedim. Öldüğüm zaman da Milletvekili olmayacağım. Ben doğduğumda CHP'liydim, öldüğümde de CHP'li olacağım. Dolayısıyla hepimizin sorumlukları farklı olabilir. Ama davamız amacımız ortak. Her birimizin yolu diğerinin yolu. Bu yolda kararlılıkla yürümek zorundayız. Ben bu yolda sizlerle beraber yürümeye talibim ve elimi size uzatıyorum" şeklinde konuştu.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.