Geleceğin aşçıları Başkan Akay’ı ziyaret etti

İstanbul’da düzenlenen 16. Uluslararası Mutfak Günleri Yemek Yarışması’nda Çerkezköy’ü başarıyla temsil eden ve toplam 14 madalya kazanan Hacı Fahri Zümbül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Bölümü öğrencileri, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti.

Geleceğin aşçıları Başkan Akay’ı ziyaret etti
03 Nisan 2018 Salı 18:26

TOPLAM 14 MADALYA ALDILAR
HFZ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Talat Mutlu, Müdür Yardımcısı Nilgün Bağcı, Alan Şefi Hülya Güner, Atölye Şefleri İbrahim Balaban ve Nurgül Kurşunlu ile öğrenciler, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. Öğrencilerinin İstanbul TÜYAP’ta düzenlenen 16. Uluslararası Mutfak Günleri Yemek Yarışması’na katıldıklarını belirten Okul Müdürü Talat Mutlu, “Çocuklarımız yarışmada Balık Kategorisi’nde 1 altın, Ana Yemek ve Tatlı Kategorilerinde de 9 gümüş ve 4 bronz madalya kazandılar” dedi. Öğrenciler ziyarette kendi elleri ile hazırladıkları yiyeceklerden Başkan Akay’a ikramda bulundular.
30 ÜLKEDEN 2 BİN 100 ÖĞRENCİ KATILDI
Yarışmaya 30 ülkeden toplam 2 bin 100 öğrencinin katıldığını kaydeden Okul Müdürü Talat Mutlu, “Hem sevincimizi sizinle paylaşmak hem de destekleriniz için teşekkür etmek amacıyla sizi ziyaret etmek istedik” dedi.
ÖĞRENCİLERİ TEBRİK ETTİ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Öncelikle Çerkezköy’ümüzü başarıyla temsil eden öğrencilerimizi ve sizleri tebrik ediyorum. Çocuklarımızın bu tür uluslararası alanlarda elde ettikleri tüm başarılar bizleri gururlandırıyor” dedi. Okullara verilen desteklerin her zaman devam edeceğinin altını çizen Başkanı Akay, daha sonra öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.