Geleceğin sporcuları Çorlu'da yetişecek

Yıllardır Türk voleyboluna destek veren Ziraat Bankası Spor Kulübü yine bir ilke imza atarak Türkiye'nin her yerinde çocukları voleybolla buluşturuyor. Proje kapsamında ilk etapta 10 ilde açılan ücretsiz Voleybol Spor Okulları ile geleceğin yıldızlarını yetiştirmeyi planlayan Ziraat Bankası, Türk voleybolunun lokomotifi olma yolunda adımlar atmaya devam ediyor.

Geleceğin sporcuları Çorlu'da yetişecek
21 Ağustos 2014 Perşembe 07:26

 ÇORLU'DA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Voleybol Spor Okullarının bulunduğu 10 il arasında yer alan Tekirdağ'da yürütülen çalışmalar devam ediyor. Tekirdağ ili çalışmalarında sorumlu Antrenör Hacet Akay yaptığı açıklamada, “Çalışmalarımız Çorlu Kapalı Spor Salonu'nda hızla devam ediyor. Velilerimiz ve sporcularımızdan büyük ilgi görüyoruz. Ziraat Bankası Spor Kulübü'ne bize verdiği bu fırsat ve destek için Tekirdağ'daki sporcuların adına teşekkür ediyorum. Ziraat Bankası Spor Kulübü ailesine katılmak isteyen 2000-2007 yılları arasında doğan erkek sporcularımız bize başvurabilirler” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.