Gelen projeler değerlendirilecek

Kapaklı Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl Ağustos ayı Meclis Toplantısı'nda kabul edilen ve geçtiğimiz sene içerisinde öğrencilere duyurulan 'Güzel Proje' uygulaması tamamlandı.

Gelen projeler değerlendirilecek
14 Ağustos 2007 Salı 08:21

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında başlatılan yarışma şartlarına göre Kapaklı Belediyesi'nden burs alan öğrenciler, okudukları il ve ilçelerdeki yerel yönetimlerin yapmış oldukları güzel çalışmaları proje halinde Kapaklı Belediyesi'ne sunmaları ve bu projenin değerlendirilmesi halinde çeşitli ödüllerle ödüllendirileceği açıklanmıştı.

8 PROJE GELDİ

Kapaklı Belediyesi tarafından öğrencileri teşvik etmek ve beldeye katkı sağlamak amacıyla düzenlenen bu uygulama tamamlandı ve artık gelen projeler değerlendirilecek.

Hem öğrencileri teşvik etmek hem de beldede daha güzel işler yapmak için böyle bir uygulama başlattıklarını belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Geçtiğimiz sene başlattığımız uygulamamız tamamlandı. Öğrenciler tarafından hazırlanan çeşitli projeler geldi.

Bu projeleri değerlendirmek için kısa süre içerisinde bir Komisyon oluşturulacak. Oluşturulacak olan Komisyonun raporuna göre dereceye giren ilk üç projeyi hazırlayan öğrencilere çeşitli ödüller verilecek" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.