Genç Dadaşlardan Kutlu Doğum etkinliği

Çerkezköy Genç Erzurumlular Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği tarafından Çerkezköy Spor Salonu’nda ‘Kutlu Doğum’ programı düzenlendi. İlahi sanatçısı Fatih Öztürk, ilahileriyle davetlilere duygusal dakikalar yaşatırken, gecesinin sonunda semazenler sahne alarak, programı izleyenlere güzel dakikalar yaşattılar

Genç Dadaşlardan  Kutlu Doğum etkinliği
23 Nisan 2014 Çarşamba 07:19

Çerkezköy Genç Erzurumlular Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, 'Kutlu Doğum Haftası' dolayısıyla Çerkezköy Belediyesi Kapalı Spor Salonu’nda farklı bir etkinlik düzenledi.
ALLAH’IN HABİBİ
DÜNYA’YI
ŞEREFLENDİRDİ
Çerkezköy Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen etkinliğe, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy İlçe Müftüsü Yusuf Tuna, Ak Parti İlçe Başkanı Reşat Bahar ile çok sayıda Çerkezköylü katıldı.
NE MUTLU
BİZLERE
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, hafız Selim Akbulut’un Kur’an tilaveti ile devam etti.  Açılış Konuşması gerçekleştiren Dernek Başkanı İlyas Akın “Efendimizin Dünya’ya geldiği haftayı Kur’an okuyarak kutlamak, bu haftanın bilincinde olmak ne güzel. 571 yılı 20 Nisan Pazartesi farklı, Güneş farklı, yer ve gök farklı. Allah’ın Habibi Dünya’yı şereflendiriyor. Ne mutlu bizlere ki ümmeti için ağlayan bir Peygamber’in ümmetiyiz. Allah bizleri kendine kul, Peygamberimize layık ümmet eylesin” dedi.
GENÇ DADAŞLARI
TEBRİK ETTİ
Programda konuşan Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna “Kutlu Doğum Haftası’nda ilçemiz başta olmak üzere birçok il ve ilçede etkinlikler gerçekleştirildi. Bu gün 20 Nisan ve Bizlere Peygamberimizin doğum tarihini hatırlatıyor. Bu anlamlı günde Genç Erzurumlular Derneği olarak düzenlemiş olduğunuz programdan dolayı sizleri tebrik ediyorum.  Bildiğiniz gibi bu sene Diyanet İşleri Başkanlığımız, samimiyet konusunu belirlemiştir. Bu hafta boyunca samimiyet konusu işlenmektedir.  Samimiyet önemli bir konudur, samimiyet insanın davranışlarına yansır.  İnsanlar arasında ilişkilerde samimiyet önemlidir.  Bunun yanında ihlâs vardır, ihlas ibadetle olur, iletişim ile olur” şeklinde konuştu.
SEMAZEN GÖSTERİSİ SUNULDU
Yusuf Tuna’nın konuşmasının ardından Sahne alan İlahi Sanatçısı Fatih Öztürk ve ekibi bir birinden güzel ilahiler ile davetlileri duygulandırdı. Sponsorlara verilen plaketlerin ardından Semazenlerin gösterisi ile program son buldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.