Genç İş Adamları’nın yeni yönetimi belli oldu

19 yıldır Çerkezköy’de faaliyetlerine devam eden Çerkezköy Genç İş Adamları Derneği önceki gün yaptıkları genel kongrede yeni yönetimini belirledi. Çiçeği burnunda başkan Samet Toz, yaptığı açıklamada önceki yönetime teşekkür ederek ekibi ile Çerkezköy’e hizmet edeceklerini kaydetti.

Genç İş Adamları’nın yeni yönetimi belli oldu
15 Şubat 2019 Cuma 11:46

ASBAŞ VE YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR ETTİ
2 bin yılından bu güne Çerkezköy’de faliyet gösteren Çerkezköy Genç İş Adamları Derneği yaptıkları genel kongrede yeni yönetimini belirledi. Tek liste ile girilen seçimde Samet Toz başkanlığa seçilirken, Metin Zümbül, Ragıp Cin Başkan Yardımcılığına, Gökay Keleşoğlu Genel Sekreterliğe, Türkay İlmez Muhasıp Üyeliğe getirildi. Murat Güven’in de yönetim kurulu üyesi olarak belirlendiği toplantıda bir önceki dönem başkanlık görevini yürüten Emre Asbaş’a teşekkür eden çiçeği burnunda başkan Samet Toz, “Görevi devraldığımız Dernek Başkanımız Emre Asbaş ve yönetimine ayrıca teşekkür ederiz. Onlardan aldığımız hizmet kaynağını ileriye taşıyacağımıza belirtmek istiyorum. Hızla gelişmekte olan bölgemizde birlik ve beraberlik çerçevesinde yeni nesillere de ışık tutarak geleceğe umutla kalan kadromuzda önümüzdeki süreçte Çerkezköy’e hizmet edeceğiz” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.