Genç İşadamları iftar yemeğinde bir araya geldi

Çerkezköy Genç İşadamları Derneği yönetimi, geleneksel hale getirdikleri Ramazan iftarları kapsamında eski ve yeni üyeleriyle birlikte Çelebi Öğrenci Yurdunda bir araya geldiler. Çerkezköy Genç İşadamları Derneği Başkanı Emre Asbaş ile yönetim kurulu üyeleri davetlileri kapıda karşılarken, iftar sonunda da kapıya kadar eşlik ederek uğurladılar.

Genç İşadamları iftar yemeğinde bir araya geldi
09 Temmuz 2014 Çarşamba 07:34

KATILIM YOĞUN OLDU
Çerkezköy Genç İşadamları Derneği yönetimi Ramazan ayı dolayısıyla eski ve yeni üyelerine yönelik iftar programı düzenledi. Çerkezköy Çelebi Öğrenci yurdundan organize edilen iftar programına Çerkezköy Belediyesi Meclis üyesi Nedim Yılancı, Çerkezköy Belediyesi Eski Meclis üyesi Aydın Kırıklar, tanınmış işadamları ile Genç İşadamları derneğinin eski ve yeni üyeleri katıldı.
YEMEĞİN ARDINDAN DUA ETTİLER
Çerkezköy Genç İşadamları Derneği Başkanı Emre Asbaş ile yönetim kurulu üyeleri davetlileri kapıda karşılarken, hepsiyle yakından ilgilendiler. Ezanın okunmasıyla birlikte tüm davetliler oruçlarını açarken, Çelebi Öğrenci Yurdu yetkilileri de yemeğin ardından dua ettirdiler. Dernek Başkanı Emre Asbaş, yemeğin ardından tüm masaları ziyaret ederek davetlileriyle yakından ilgilendi.
DAVETE İCABET EDEN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ
İftar Programı sonunda söz alan Çerkezköy Genç İşadamları Derneği Başkanı Ragıp Cin, tüm davetlilere hoşgeldiniz diyerek, “organize ettiğimiz iftarımız ile eski ve yeni üyelerimizi bir araya getirmek istedik. Tüm dostlarımızı bu akşam aramızda görmek bizleri son derece mutlu etti. Bu mübarek ayda Allah oruçlarımızı kabul eylesin. İftar programımıza bizleri kırmayarak teşrif eden tüm dostlarımıza ve üyelerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.