Genç Kalemlerden Seçme Öyküler

Çerkezköy 75. Yıl Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Selma Kamba öncülüğünde kendi yazdıkları hikaye ve masallarını bir araya toplayan öğrenciler ‘Genç Kalemlerden Seçme Öyküler 2’ ismini verdikleri kitaplarını çıkardılar.

Genç Kalemlerden Seçme Öyküler
18 Nisan 2014 Cuma 07:46

12 öğrencinin yazdığı hikaye ve masalların 7 aylık bir çalışmanın ve emeğin ürünü olarak kitap haline geldiğini belirten 75. Yıl Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Selma Kamba, “Geçen yıl öğrencilerimiz ‘Genç Kalemlerden Seçme Hikayeler’ isminde bir eser ortaya koymuştu. Bu yıl ise 12 öğrencimiz kendilerine özgü masal ve hikayeleri derleyerek 100 sayfalık bir kitap ortaya çıkardılar. Bana da kitabın basımı ve tasarımı ile ilgilenmek düştü” dedi.
27 HİKAYE VE 12 MASAL VAR
100 sayfalık ‘Genç Kalemlerden Seçme Öyküler 2’ kitabının içerisinde okul öğrencilerinin kendilerinin yazdığı ve hayal dünyalarını yansıtan 27 hikaye ve 12 masalın bulunduğunu ifade eden Türkçe Öğretmeni Selma Kamba, “Kitabın içerisinde yer alan masallar ilkokul çağındaki yavrularımıza, hikayeler ise ortaokul ve lise çağındaki çocuklarımıza hitap edecek şekilde” ifadelerini kullandı.
EMEKLERİNE SAĞLIK
Öğrenciler tarafından yazılan ve derlenen masal ve hikayeleri kitap haline getirerek, öğrencilerin yaratıcılıklarını ve kendine güvenlerini sağlamayı hedeflediklerini ifade eden Türkçe Öğretmeni Selma Kamba, “Bu öykü kitabını oluştururken yaratıcı yazarlık kursuna ilgi ile gelen ve değerli okurlarımıza en güzel eserleri vermek için canla başla çalışan tüm öğrencilerimize teşekkür eder, bundan sonraki hayatlarında nice güzel eserler yazmalarını temenni ederim. Kitapta emeği geçen tüm çocuklarımızın ellerine, yüreklerine, kalemlerine ve emeklerine sağlık” ifadelerini kullandı.
SPONSORLARA TEŞEKKÜR ETTİ
‘Genç Kalemlerden Seçme Öyküler 2’ isimli kitabın Narfen Medya Reklam Ambalaj Baskı Tek. San. Ve Tic. Ltd. Şti. tarafından basıldığını ve sponsorların Bekent İnşaat, Müslümoğulları İnşaat, Gabralı Hotel, Gülendiş, Bayramoğulları Pastanesi ve Zeki Kırtasiye olduğunu ifade eden Türkçe Öğretmeni Selma Kamba, “Kitabın piyasa sürülmesinde katkısı olan başta sponsorlarımız olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin düşlerinin kitap haline gelmesinde büyük katkıları oldu” dedi.
İŞTE O ÖĞRENCİLER
Kitaptaki tüm eserlerin özgün olduğunu ve okul öğrencileri tarafından kaleme alındığını belirten Türkçe Öğretmeni Selma Kamba, “Kitaptaki eserleri kaleme alan öğrencilerimiz Meryem Damla Demirel, Bilge Bengisu Kontaş, Nesrin İlbet, Emine Etyemez, Yağmur Karşuoluk, T. Ceren Kerimoğlu, Begüm Mutlutürk, Deniz Yıldız Eroğlu, İlke Nida Tiril, İrem Araç, Selin Elman, Rabia Nur Bali ve Selin Elman’dan oluşuyor.  Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.