Genç sporcular Kaymakam Kubilay'ı ziyaret etti

Güzel Spor Kulübü sporcuları Antalya, Yalova ve Tekirdağ'da düzenlenen müsabakalarda büyük bir başarıya imza attılar. Madalya ve grup birincilikleriyle Çerkezköy'e dönen sporcular Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'ı ziyaret ederek elde ettikleri başarı hakkında bilgi verdiler

Genç sporcular Kaymakam Kubilay'ı ziyaret etti
24 Nisan 2014 Perşembe 07:28

GÜZEL SPOR KULÜBÜ SPORCULARI KAYMAKAM KUBİLAY'I ZİYARET ETTİ
8-15 Mart tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen Muay-Thai Türkiye Şampiyonasına katılan Güzel Spor Kulübü sporcuları önceki gün Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'ı ziyaret ettiler. Saat 12.30'da gerçekleşen ziyarette Güzel Spor Kulübü Antrenörü Bilal Güzel ve sporcuların yanı sıra, İlçe Milli Eğitim Müdürü A.Hamdi Zenginal, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Metin Aysal ile sporcu öğrencilerin okul müdürleri katıldı.
ANTALYA'DAN ÜÇÜNCÜLÜK İLE DÖNDÜ
Düzenlenen Şampiyona hakkında bilgi veren Güzel Spor Kulübü Antrenörü Bilal Güzel, "Antalya'da düzenlenen Muay-Thai Şampiyonası Minikler kategorisinde Gülsüm Ügey Türkiye üçüncülüğünü elde etti. Diğer yandan 15-17 Nisan tarihleri arasında Yalova'da düzenlenen Milli Eğitim Okullar arası Taekwondo Grup Müsabakası’nda da Şahin Yiğit grup üçüncüsü olarak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı" dedi.
YAZ OLİMPİYATLARINA SPORCU KAZANDIRMAK İÇİN YAPILIYOR
Anadolu Yıldızları Taekwondo liginde mücadele eden sporcuları hakkında da bilgi veren Güzel, "Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından 2016-2020 yıllarında yapılacak olan yaz olimpiyatlarına sporcu kazandırmak ve başarı sağlamak amacıyla yapılıyor. Bu ligin birinci ve ikinci tur maçları Tekirdağ ilimizde yapılmış olup müsabakalara 220 bayan 220 erkek sporcu katıldı. Bu turnuvada da iki sporcumuz sayesinde finale yükseldik. Meryem Akgün Marmara ve Ege grubunda 1 ve 2'nci olmuştur. Kübra Kepenek'te Marmara ve Ege gurubunda birinci olmuştur" diye konuştu.
İLÇEMİZİN ADININ DUYURULMASI BAŞLI BAŞINA BİR KAZANIMDIR
Bilal Güzel'in verdiği bilgilerin ardından konuşan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, "Başta değerli Bilal hocamız olmak üzere güzel spor kulübüne, Okul Müdürlerimize ve sporcularımıza teşekkür ediyorum Çocuklarımız gurur kaynağımızdır ve çok önemli başarılar almışlar. Bu sporcularımız zaten gelecek vadeden sporcularımız. Çerkezköy olarak sizlerle gurur duyuyoruz. İlçemizi en güzel şekilde temsil ettiniz ve adını duyurdunuz. Çerkezköy'ün adının duyurulması zaten başlı başına bir kazanımdır. Birde bunun yanına madalyalarda olunca taçlanmış oluyor. İnşallah daha iyi başarılar elde ederler" dedi.
FOTOĞRAF ÇEKTİRDİLER
Kaymakam Metin Kubilay konuşmasının tamamlamasının ardından sporcuları bir kez daha tebrik ederek kendileriyle fotoğraf çektirdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.