Gençlik Kollarından yardım kampanyası

Ak Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları yönetimi tarafından Bayırbucak Türkmenleri için giyecek ve yiyecek yardımı toplandı

Gençlik Kollarından yardım kampanyası
30 Kasım 2015 Pazartesi 16:25

SESSİZ KALMADIK

Ak Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Güneş, Gençlik Kolları üyeleriyle birlikte basın toplantısı düzenledi. Bayırbucak Türkmenleri için Gençlik Kolları olarak yardım toplandıklarını ifade eden Emre Güneş, “Dünya’nın birçok yerinde Müslümanlara uygulanan şiddet politikası bugün maalesef komşumuz olan Suriye’de soydaşlarımız Bayırbucak Türkmenlerine uygulanmaktadır. Yaşanan bu uygulamaya tüm yurtta olduğu gibi bizde AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı olarak sessiz kalmadık” dedi.

RUSYA’NIN BÖLGEYİ TERK ETMESİNİ TEMENNİ EDİYORUZ

Güneş konuşmasının devamında ise, “Tüm partili büyüklerimiz ve kardeşlerimiz bir araya gelerek Bayırbucak Türkmenlerinin çeşitli temel ihtiyaçlarını karşılayacak yardım topladık. Rusya’nın ağır bombardımanı Bayırbucak’da sivil halk olan Türkmen kardeşlerimizi kadın çocuk demeden katletmektedir. Yaklaşık 10 günden beri yaşanan bu durumu Ak Parti Çerkezköy Gençlik Kolları olarak esefle kınıyoruz. Rusya’nın ağır bombardımanına derhal son vermesini ve bölgeyi terk etmesini temenni ediyoruz” açıklamasında bulundu.

ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM

Unutmalıdır ki Allah ezilen ve mazlumun yanındadır diyerek konuşmasını sürdüren Emre Güneş, “Biz de elimizden geldiği kadar dün olduğu gibi bugün de Müslüman kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Oradaki Müslüman kardeşlerimiz üzülmesinler Unutmasınlar Allah onlarla beraberdir. Kuran’ı Kerim’den Ali imran süresiyle Müslüman kanı döken emperyalist güçlere seslenerek sözlerimi bitirmek istiyorum; ‘yenileceksiniz ve cehenneme sürüleceksiniz’ Zalimler için yaşasın cehennem” diye konuştu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.