Gençlik ve Spor Kulübü Olağan Genel Kurul Toplantısı yaptı

Belediye Hizmet Binası Grup Toplantı Salonu’nda yapılan, Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda, M. Şahin Yılmaz güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.

Gençlik ve Spor Kulübü Olağan Genel Kurul Toplantısı yaptı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
14 Temmuz 2021 Çarşamba 11:13

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda genel kurula sunulan öneri ile Semih Yurdakul Divan Başkanlığı’na, Emel Danyeli Divan Katipliğine ve Tuğba Fıçıcı da Divan Sekreterliğine seçildi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başlayan toplantının ilk gündem maddesinde faaliyet raporu görüşüldü. Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı M. Şahin Yılmaz tarafından okunan faaliyet raporu oy birliği ile kabul edildi.
SPORCULAR BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATTI
 Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü’nün geride kalan dönemde büyük başarılara imza attığını kaydeden M. Şahin Yılmaz, “Sporcularımızın tamamı Çerkezköy’ün çocukları. Hepsiyle ayrı ayrı gurur duyuyoruz. Çok çalıştılar. Büyük başarılar elde ettiler. Kulübümüz sporcularından Caner Arslan, tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde Teşvik 1 Boy’da altın madalya alarak şampiyon oldu. Masa Tenisi Takımımız Türkiye 2’ncisi oldu ve 3’üncü lige yükseldi. Buse Fidan, Haziran ayında Ankara’da yapılan Yıldızlar Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye 6.’si olarak Milli Takım Havuzuna seçildi. Ardından Bulgaristan’da yapılan Balkan Şampiyonası’nda ülkemizi temsil ederek, Yıldızlarda Balkan 2.’si olmayı başardı.
BAŞKANIMIZ BİZDEN DESTEĞİNİ HİÇ ESİRGEMEDİ
   Kadın Basket Takımımız 1. Lig yolunda 6’lı final maçlarına katılmaya hak kazandılar. Takımımızın bu sezonki maçlarını kendi sahalarında oynayabilmeleri için, 29 Ekim Spor Kompleksi’ndeki kapalı spor salonunda parke zemin çalışması yapılacak. Spor tüm dallarında büyük hedeflerimiz var. Bu hedeflere ulaşmak adına yönetim olarak elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile sporun ve sporcunun her zaman yanında olan, bizlerden bugüne kadar hiçbir desteği esirgemeyen Belediye Başkanımız Vahap Akay’a şahsım ve yönetimim adında sonsuz teşekkürler ediyorum” ifadelerini kullandı.
   Denetim Kurulu raporunun da okunup, oy birliği ile kabul edilmesinin ardından tahmini bütçenin görüşülmesine geçildi. Tahmini bütçe de oy birliği ile kabul edildi. Toplantı Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün yeni yönetiminin seçimi ile devam etti.
YENİ YÖNETİM BELİRLENDİ
   Mehmet Şahin Yılmaz başkanlığındaki yeni yönetimin asil üyeliklerine Beytullah Coşkun, Dilek Köksal, Ercan Özdemir, İsmail İnan, Mehmet Furkan Tülün, Süleyman Kılıç ve Murat Kıroğlu seçilirken; yedek üyeliklere ise Ahmet Kardeş, Cansu Çutok, Muzaffer Kurt, Ekrem Bacaksız, Tuncay Tatlı, Önder Bayındır, İbrahim Erman Sakallı ve Levent Yıldırım seçildi.
DENETİM KURULU SEÇİLDİ
   Toplantıda daha sonra Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün Denetim Kurulu seçimi yapıldı. Deneti Kurulu asil üyeliklerine Mustafa Kanburoğlu, Nevzat Deniz ve Fehim Barık seçilirken; yedek üyeliklere ise Ümit Zengin, Gülşah Dönmez ve Esengül Güven seçildi. Toplantı yeni yönetimin kendini tanıtması ve hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile sona erdi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.