Genel Merkez takdiri ile yeni Gençlik Kolları Başkanımız Emre Güneş

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve Gençlik Kolları Başkanı Emre Güneş, teşkilat binasında bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Abdullah Öğe "Eski Gençlik Kolları Başkanımız Sinan Meral herhangi bir problemden dolayı görevden alınmamıştır. İl Gençlik Kolları da yeni bir yapılanmaya gitti, Türkiye genelinde de vardı. Çerkezköy'de de böyle bir ihtiyaç görüldü ve Gençlik Kolları Yönetimi değişti. Yeni Gençlik Kolları Başkanı Emre Güneş oldu" ifadelerini kullandı

Genel Merkez takdiri ile yeni Gençlik Kolları Başkanımız Emre Güneş
27 Şubat 2015 Cuma 18:23

 GENÇLİK KOLLARI YENİDEN YAPILANMAYA GİRDİ

Perşembe günü saat 17.00'da İlçe Teşkilatında gerçekleştirilen toplantıda, Ak Parti Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanı Emre Güneş'in, Genel Merkez'in takdiri ile göreve getirildiğini belirten İlçe Başkanı Abdullah Öğe "Gençlik Kollarımız Ocak ayı itibariyle Genel Merkez'de yeniden bir yapılanmaya girdi. Kongre sürecine girildi. Genel seçimlerden önce Gençlik Kollarının yapılanması için böyle bir sürece girildi. Genel Merkez'de Gençlik Kolları ile alakalı mülakatlar yapıldı. 29 Ocak 2015'te Tekirdağ İl Gençlik Kollarında görev almak isteyenlere mülakat yapıldı. Emre Güneş bu mülakata katıldı. Daha sonra 10 Şubat 2015'te Genel Merkez Gençlik Kollarında bir mülakat yapıldı. Emre Güneş bu mülakata da katıldı. Genel Merkez'in takdiri ile göreve getirildi. Resmi ataması da Şubat ayı içerisinde gerçekleşti" ifadelerini kullandı.

GENEL MERKEZ TAKDİRİ İLE BU GÖREVE ATANDI

Temayül yoklamalarından önce Gençlik Kolları için 30 kişilik bir asil yönetim listesi oluşturulduğunu belirten Öğe "İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Emre Güneş olmuştur. Daha önceki Gençlik Kolları Başkanımı Sinan Meral'di. Kendisine Teşkilatımıza vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Siyaset bir bayrak yarışıdır. Uzun soluklu bir yarıştır. Bu bayrağı şuanda Emre Güneş teslim aldı. Herhangi bir sıkıntı ve problem olmadan Genel Merkezin takdiri ile bu göreve atandı" dedi.

EKSİKSİZ BİR ŞEKİLDE GİRMEK İSTİYORUZ

Ak Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı olarak Gençlik Kolları ile birlikte çalışmalar yürüteceklerini sözlerine ekleyen Öğe "Bütün bir aile olarak Genel Seçimler öncesinde aktif kadrolar ile çalışmaya gayret ediyoruz. Genel seçimlere ana kademelerde eksiksiz bir şekilde girmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

KENDİNDEN BAHSETTİ

İlçe Başkanı Abdullah Öğe'nin ardından konuşan Gençlik Kolları Başkanı Emre Güneş, kendisine bu görevi layık gördükleri için İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve Yönetimine, mülakatlara katıldığı İl Gençlik Kolları Başkanı Cem Karaca ve Genel Merkez Gençlik Kollarına teşekkür ederken "İstanbul Üniversitesinde Coğrafya bölümü okuyorum. 1990 doğumluyum. İstanbul Zeytinburnu'nda Ak Parti Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı görevini yürüttüm. Burada da Yeni Türkiye yolunda daha önceden görev aldığım partime hizmet etme durumundayım" dedi.

HERKESE KAPIMIZ AÇIKTIR

 İlçe Başkanı ve Yönetimin vermiş olduğu destek ile bu bayrağı en iyi şekilde temsil  edeceğini belirten Emre Güneş "Bu görevi en iyi şekilde temsil edip ileriki zamanda bizden sonrakilere teslim etmiş olacağız. Bu bir bayrak yarışıdır. Bizler bu davanın eriyiz. Bundan önce bu görevi temsil etmiş tüm Gençlik Kolları Başkanlarına ve üyelerine en kalbi sevgilerimi iletiyorum. Herkese kapımız açıktır. Bu dava hepimizindir. Hep birlikte bu davaya sahip çıkarak en iyi noktaya getirmeye çalışacağız" şeklinde konuştu.

GÖREVDEN ALMA SÖZ KONUSU DEĞİL

Herhangi bir sıkıntıdan dolayı görevden alınma durumu olmadığını sözlerine ekleyen Başkan Öğe "Böyle bir durum söz konusu değildir. Sinan Meral herhangi bir problemden dolayı görevden alınmamıştır. İl Gençlik Kolları da yeni bir yapılanmaya gitti, Türkiye genelinde de vardı. Çerkezköy'de de böyle bir ihtiyaç görüldü ve Gençlik Kolları Yönetimi değişti" ifadelerini kullandı.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.