Giriş yeniden düzenlendi

Çerkezköy Devlet Hastanesi'nin girişi, engelli vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verebilecek şekilde yeniden düzenlendi.

Giriş yeniden düzenlendi

Çerkezköy Devlet Hastanesi'nin Çerkezköy'de bulunan binasına engelli vatandaşlar rahat bir şeilde girip çıkmaları için Devlet Hastanesi Yönetimi tarafından yaptırılan rampa tamamlanarak, engelli vatandaşların kullanımına açılırken, Hastane Binası'nın ana giriş kapısı da yeniden düzenlendi.

Devlet Hastanesi Yönetimi tarafından engelli vatandaşlarımızın Devlet Hastanesi'nin Çerkezköy'deki Hizmet Binası'ndan daha rahat ve kolay hizmet almalarını sağlamak amacı ile yaptırılan rampa ve yeni ana giriş kapısı tamamlanarak, kullanıma açıldı.

Devlet Hastanesi'nin ön giriş kapısını yeniden düzenleyen Hastane Yönetimi, buraya koydurduğu düz rampa ile engelli vatandaşların arabaları ile hastaneye girip çıkmalarını sağladı. Ayrıca Hastane'nin ön giriş kapısı engelli vatandaşların ihtiyaçlarına göre yeniden düzenlendi. Devlet Hastane'nin girişine engelli araçları için rampa yapılması ve giriş çıkışın daha kolay bir hale getirilmesi en çok engelli vatandaşları sevindirdi.

Hastane Yönetimi'ne kendilerini düşündüğü için çok teşekkür eden engelli vatandaşlar, "Hastaneye girip çıkarken çok zorlanıyorduk ama şimdi bu yapılan rampa ile hiçbir sıkıntımız kalmadı. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz" dediler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.