Girişimcilik eğitiminin seçmeleri yapıldı

İŞKUR Çerkezköy Hizmet Merkezi ile Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde düzenlenecek olan Girişimcilik Eğitim Programlarının ikinci grubunun seçmesi İŞKUR Çerkezköy Hizmet Merkezi’nde yapıldı

Girişimcilik eğitiminin seçmeleri yapıldı
01 Mayıs 2015 Cuma 16:35

 HİZMET BİNASINDA YAPILDI

İŞKUR Çerkezköy hizmet binasında düzenlenen program ile Girişimcilik Eğitim Programlarının ikinci grubunun seçmeleri yapıldı. İŞKUR Çerkezköy Hizmet Merkezi ile Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde düzenlenecek olan girişimcilik eğitim programlarının seçmesinde İŞKUR'u temsilen İş ve Meslek Danışmanları; Mutlu Çelik, Fazilet Kösüre, Çerkezköy Ticaret Odasını temsilen Cansu Boz görev aldı.

9 GÜN SÜRECEK

Girişimcilik Eğitim Programı 4 Mayıs tarihinde Çerkezköy TSO’da başlayacak olup, 9 gün sürecek. Girişimci adayları temel seviye eğitim aldıktan sonra sertifikaları ile birlikte KOSGEB’e proje sunabileceklerdir. Ayrıca, 3 Grubun seçmeleri 27 Mayıs tarihinde, 4. Grubun seçmeleri 16 Mayıs tarihinde ve 5. Grubun seçmeleri 21 Mayıs tarihinde İŞKUR Çerkezköy Hizmet Merkezinde Saat 14.00’da yapılacak.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.