Gökhan İnce Kapaklı Belediyesine danışmanlık yolunda

Çerkezköy Belediyesi eski Başkanı Ali Ertem yönetiminde 5 yıl İnsan Kaynakları Müdürlüğü, 5 yıl da Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Gökhan İnce, Kapaklı Belediyesi'nde Danışman olarak göreve başlıyabilir. Önceki gün yapılan Kapaklı Belediyesi Meclis toplantısına katılan Gökhan İnce, Meclis’in ardından İrfan Mandalı ile Belediye’yi gezerek birimler hakkında bilgi aldı

Gökhan İnce Kapaklı Belediyesine danışmanlık yolunda
23 Nisan 2014 Çarşamba 07:21

TOPLANTININ ARDINDAN
BİRİMLERİ GEZDİLER
Çerkezköy Belediyesi’nde 5 yıl İnsan Kaynakları Müdürlüğü 5 yıl da Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Gökhan İnce Danışman olarak Kapaklı Belediyesi’nde iş yapacak. Önceki gün yapılan Kapaklı Belediyesi Meclis Salonu’na Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ile birlikte gelen Çerkezköy Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Gökhan İnce Meclis toplantısını takip ettikten sonra İrfan Mandalı ile birlikte Belediye birimlerini dolaştı.
KURUMSALLAŞMAK ADINA GEREKLİ GÖREVLERİ İCRA
EDECEK
İrfan Mandalı'dan birimler ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Gökhan İnce, Kapaklı ile ilgili fikirlerini de İrfan Mandalı’ya aktardı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İrfan Mandalı, Gökhan İnce’nin görev yapacağı ‘Danışmanlık’ görevi hakkında bilgi vererek, "Gökhan İnce tecrübesiyle tüm birimlerimize danışmanlık hizmetinde bulunacak. Kapaklı Belediyesi’nin kurumsallaşması adına gerekli görevleri de icra edecek ve Mayıs ayı ortalarında göreve başlayacak" dedi.
POTANSİYELİ
DEĞERLENDİRMEK LAZIM
Gökhan İnce ise, Kapaklı'da büyük bir potansiyel olduğunu belirterek, "Bu potansiyeli değerlendirmek için çalışacağız. Hepimiz için hayırlı olsun" açıklamasında bulundu.
30 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti'nin Çerkezköy Belediye Meclis listesinde Kontenjan adayı olarak yer alan ve Seçim Koordinasyon Başkanlığı yapan İnce'nin CHP'li bir Belediye'de Danışman olarak çalışacak olmasına, hem AKP'lilerin, hem de CHP'lilerin vereceği tepki merak uyandırdı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
eski gökhan - 10 yıl önce
yorumlarına kedimi girdi.
Avatar
mersiye çoban - 10 yıl önce
bu ülkede seçim sonuçları kimi gösterirse göstersin gündemde ve güncelde ,önlerde hep aynı kimseler.inannan dava insanlara yazık oluyor.
Avatar
ilhan temur - 10 yıl önce
çalışkan ve dürüst olması yeterli.....hayırlı olsun