Gökhan Türkmen Çerkezköy’de sahne aldı

Türk Pop Müziği'nin sevilen şarkıcısı Gökhan Türkmen Çerkezköy’de sevenleriyle buluştu. Anfi Tiyatroda sahne alan Türkmen, slov parçaları ile hayranlarına duygusal anlar yaşatırken, söylediği hareketli şarkılar ile de geceye katılanları coşturdu.

Gökhan Türkmen Çerkezköy’de sahne aldı
21 Haziran 2011 Salı 00:00

Anfi Tiyatro’da sahneye çıkan Gökhan Türkmen, şarkılarını Çerkezköylüler için seslendirdi. Türkmen'in Çerkezköylü hayranları da şarkılarında ünlü şarkıcıya eşlik etti.

Ünlü şarkıcı Gökhan Türkmen, haftasonu Çerkezköylü sevenleri için bir konser verdi. Ada Organizasyon’un ev sahipliği yaptığı konser ile Türkmen Çerkezköy’de il kez sahne almış oldu. Sesi ve sahne performansıyla hayranlarının beğenisini toplayan Türkmen,  3 saat boyunca sahnede kaldı. Türkmen, sahnede yer yer slov parçalar, yer yer de hareketli parçalar söyleyerek izleyenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.  Kendi parçalarından başka diğer ünlü sanatçıların şarkılarını da söyleyen Türkmen’e eşlik eden hayranları oldukça mutluydu. Anfi Tiyatro’da gerçekleşen konser geç saatlere kadar devam etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.