Göle giren genç, gözden kayboldu

Kapaklı’da Kazak Gölü’ne giren Murat Koca isimli vatandaşın, göle girdikten bir müddet sonra gözden kaybolduğu bildirildi. Gölde arama çalışmaları sürdürülürken, aramalar sonuç vermeyince gölü boşaltma kararı alındı

Göle giren genç, gözden kayboldu
13 Temmuz 2018 Cuma 14:22

GÖZDEN KAYBOLDU
Söylenenlere göre gölün karşısına yüzerek geçme konusunda arkadaşlarıyla iddiaya girdiği belirtilen Murat Koca (29), göle girdikten bir süre sonra gözden kayboldu. Koca’nın arkadaşları, Koca’yı gölde göremeyince emniyet ekiplerine haber verdi.

ARAMALAR DEVAM EDİYOR
İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, saat 05.00 sıralarında kaybolan genç için arama çalışmalarına başladı. . Tekirdağ Afet ve Acil Durum ekipleri, Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Denizaltı Su Polisi, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri ve Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından yürütülen arama çalışmalar henüz sonuç verebilmiş değil.

GÖL BOŞALTILACAK
Yapılan çalışmalardan herhangi bir sonuç alınamayınca Kazak Gölü’nün boşaltılmasına karar verildi. Kompresörlerle olay yerine gelen ekipler, göldeki suya boşaltarak çalışmalara devam edecek.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.