Gönlübol Lokantası taşındı

Uzun süredir Öztrak Caddesi üzerinde hizmet veren Gönlübol Lokantası, yeni yerine taşındı. Canbazlar Sokak No:9 adresine taşınan Gönlübol Lokantası'nın açılış kurdelasını Belediye Başkanı Ali Ertem, AK Parti Milletvekili Adayı Sait Yazı, MHP Milletvekili Adayı Fikri Güzel, AK Parti İlçe Başkan V. Gökhan İnce tarafından kesildi.

Gönlübol Lokantası taşındı
23 Temmuz 2007 Pazartesi 07:44

Açılışa ayrıca AKP İlçe Başkan Yardımcısı Akın Yılmaz, Belediye Meclis Üyeleri Bayram Keleş, Vehbi Demirtaş, Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Murat Koçak, Çerkezköy Güreşleri Ağası Mesut İşlek ve çok sayıda davetli katıldı.

Öztrak Caddesi üzerinde uzun yıllardır Çerkezköy halkına hizmet veren Gönlübol Lokantası Canbazlar Sokak üzerindeki yeni yerine taşındı. Gönlübol Lokantısı'nın yeni yerinin açılış kurdelası Belediye Başkanı Ali Ertem, AK Parti Milletvekili Adayı Sait Yazı, MHP Milletvekili Adayı Fikri Güzel, AK Parti İlçe Başkan V. Gökhan İnce tarafından kesildi.

1995 yılından beri Öztrak Caddesi üzerinde bulunan yerde Çerkezköy halkına hizmet verdiklerini belirten Gönlübol Lokantası'nın işletmecileri Şahin-Arif Kandemir, 5 Nisan kararlarında Ankara'daki iş yerlerinden olduklarını belirterek, "O tarihten sonra babamız ile birlikte Çerkezköy'e geldik ve herşeye yeniden başladık.

Bugün geldiğimiz nokta Allah'a çok şükür işletmemizi büyüterek, bu noktaya getirdik. Açılışımıza katılan tüm konuklarımıza ve dostlarımıza çok teşekkür ediyoruz" dediler.

Yeni iş yerlerinde de hijyen ve kaliteden ödün vermeden hizmete devam edeceklerini belirten Gönlübol Lokantası'nın işletmecileri Şahin-Arif Kandemir, "Müşterilerimizi daha modern ve geniş olan yeni lokantamızda ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız" dediler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.