GOP Cami inşaatı hızlandı

Zemin katı ibadete açılmış olan Gazi Osman Paşa Mahallesi'de yapımı devam eden Caminin inşaatı bütün hızıyla devam ediyor.

GOP Cami inşaatı hızlandı
07 Ağustos 2007 Salı 08:24

YARDIMLAR BEKLENİYOR

Bir seneyi aşkın bir zamandır devam eden ve hayırsever vatandaşların yardımları ile yaptırılan Gazi Osman Paşa Mahallesi Camii'nin inşaatının üçüncü katının yapılmaya başlandığı belirtilirken, yardımların az da olsa gelmeye devam ettiği ve inşaatın yapılan yardımlara parelel devam ettiği belirtildi.

Yapımı devam eden camii inşaatı ile ilgili bilgi veren G.O.P. Mahalle Muhtarı Necmi Evirgen, inşaatın hayırseverlerin yardımları ile sürdürüldüğünü belirterek, "Mahallemize cami kazandırmak için yapımına başlanan ve inşaatı devam eden camimizin inşaatı sürüyor. Yaz sezonu inşaat sezonu olduğu için yaz ayını daha iyi değerlendirmeyi ve inşaatı daha hızlı bir şekilde sürdürmeyi isterdik. Fakat maddi imkansızlıklar nedeni ile bu gerçekleşmedi, Ancak herşeye rağmen camimizin üçüncü katının duvarları çıkılmaya başlandı ve tuğlalardan duvarlar örülmeye devam ediyor" dedi.

KATKIDA BULUNANLARA TEŞEKKÜR

Cami inşaatına katılımın daha da artmasını beklediklerini belirten G.O.P. Mahalle Muhtarı Necmi Evirgen Evirgen, "Gazi Osman Paşa Mahallesi çok büyük bir mahalle ve katılımın herkesten olmasını bekliyoruz. Çünkü sonuçta yapılan iş bu mahalle için yapılıyor. Ve herşeyden önemlisi yapılan inşaat camii inşaatı. Yani bir ibadethane.

Bizler müslüman insanlarız ve cami, mescit gibi yerler bizler için son derece önemli yerlerdir. İnşaatımıza Müftülük ve Çerkezköy Belediyesi çok destek verdi ve destek vermeye devam ediyorlar. Kendilerine GOP Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği adına ve mahallemiz adına teşekkür ediyoruz.

ASIL İŞ BUNDAN SONRA

Yıllardır eksikliğini hissetiğimiz ve dile getirdiğimiz camimizi daha önce ibadete açmıştık. Ondan sonra da inşaatta hayırsever vatandaşlarımızın katkıları ve yardımları ile çalışmalar devam etti.

Camimizin üst katlarının da tamamlanması için hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarını bekliyoruz. Yardımsever vatandaşlarımız yardımlarını sadece Derneğimize değil, Gazi Osman Paşa Mahalle Muhtarlığı'na da yapabilirler. Ya da yardım etmek isteyenler Muhtarlık vasıtası ile bize ulaşabilirler.

Her türlü yardıma açığız ve yardımsever vatandaşların, iş adamlarının yardımlarını bekliyoruz. Şuan camiimizin üst taraflarını yapmak için acilen demir ve tuğlaya ihtiyacımız var. Zaten caminin asıl işi de artık bundan sonrası. Yani geri kalan katlar ve minareler.

Bu yüzden camimizde ne kadar ilerleme kaydedersek o kadar iyi olacak. Hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarını bekliyoruz" dedi.

Şimdiye kadar yardım eden hayırsever vatandaşlara teşekkür eden Gazi Osman Paşa Mahallesi Muhtarı Necmi Evirgen, "Camimizin bu aşamaya gelmesinde büyük katkı sağlayan hayırsever vatandaşlara ve esnafımıza malzeme yönünden gösterdiği duyarlılığa teşekkür ediyoruz" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.