G.O.P. CAMİİ'NE BELEDİYE YARDIMI

Yapımı tamamlanan ve güzel bir görünüme kavuşan Gazi Osman Paşa Mahallesi Camii'nin çevre düzenleme ve zemin betonu dökme çalışması Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Ekipleri tarafından yapılıyor

G.O.P. CAMİİ'NE BELEDİYE YARDIMI
16 Temmuz 2011 Cumartesi 00:00

Gazi Osman Paşa Mahallesi'nde yapımı tamamlanan GOP Camii'ndeki çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş, "Yardımsever vatandaşlarımızın ve mahalle sakinlerimizin katkıları ile tamamlanan camiinin bahçesinin zemin betonu dökme çalışmasını gerçekleştiriyoruz" dedi.
İş makinelerinin yoğun bir şekilde çalıştığı GOP Camii'nin bahçesindeki beton dökme ve çevre düzenleme çalışmalarının kısa sürede biteceğini belirten Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş, "Çalışmalar tamamlandıktan sonra GOP Camii'nin bahçesi oldukca şık ve güzel bir görünüme kavuşacak. Çerkezköy'ün en güzel bahçeli camilerinden biri olacak" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.