GOP iftarına yoğun ilgi

Çerkezköy Belediyesi’nin Ramazan ayında her yıl geleneksel olarak düzenlediği sokak iftarlarının dokuzuncusu Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde verildi. Gazi Osman Paşa Mahallesi Atatürk ve Fatih Caddesi üzerinde verilen sokak iftarına Gazi Osman Paşa Mahallesi sakinleri yoğun ilgi gösterdi.

GOP iftarına yoğun ilgi
27 Haziran 2016 Pazartesi 16:26

YOĞUN KATILIM YAŞANDI
 
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Engin Camcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gazi Osman Paşa Mahallesi Muhtarı Mutlu Timur, Belediye Meclis Üyeleri ve Çerkezköylü vatandaşların katıldığı mahalle sakinleri büyük ilgi gösterdi. İftar sofrasına yaklaşık 2 bin 500 kişi katıldı.
 
İFTAR SOFRASI GAZİ OSMAN PAŞA MAHALLESİ’NDE KURULDU
 
Çerkezköy Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca her mahallede iftar sofrası kurulduğunu ve mahalle sakinlerini iftar sofralarında buluştuğunu kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Ramazan ayı, içimizdeki sevgi, kardeşlik, dayanışma ve hoşgörü duygularını pekiştiren kutsal bir aydır. Çerkezköy Belediyesi olarak geçtiğimiz yıllarda da olduğu gibi mahallelerimizde kurduğumuz iftar sofralarımızda bir araya gelerek sevgi, kardeşlik ve dayanışma ruhuna katkıda bulunuyoruz” dedi. 
 
“VATANDAŞLARIMIZ İLE BİRLİKTE İFTAR AÇIYORUZ”
 
Ramazan ayı boyunca tüm mahallelerde kurulacak iftar sofralarında vatandaşlarla bir araya geleceklerini ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Şimdiye kadar Fatih Mahallemizde, Cumhuriyet Mahallemizde, Yıldırım Beyazıt Mahallemizde, Kızılpınar Mahallemizde, Bağlık Mahallemizde, İstasyon Mahallemizde, Fevzipaşa Mahallemizde, Veliköy Mahallemizde ikamet eden vatandaşlarımız ile bir arada olduk, onlar ile oruçlarımızı açmanın mutluluğunu yaşadık. Bugün aynı mutluluğu Gazi Osman Paşa Mahallemizde yaşayan vatandaşlarımız ile paylaşıyoruz” dedi.
 
SON İFTAR GAZİ MUSTAFA KEMAL PAŞA MAHALLE’SİNDE
 
Çerkezköy Belediyesi’nin sokak iftarlarının 28 Haziran Salı günü (bugün) Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde verilecek olan sokak iftarı ile sona ereceğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 28 Haziran Salı günü Hacı Fahri Zümbül Cami önünde verilecek sokak iftarına tüm Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi sakinlerinin davetli olduğunu kaydetti.
 
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.