Görevden alınsalar da partilerinden vazgeçmediler

​​​​​​​Çerkezköy İYİ Parti eski ilçe yönetimi ve kurucu üyeleri düzenlenen dayanışma kahvaltısında bir araya geldi. İYİ Parti Çerkezköy eski İlçe Başkanı Cemalettin Turlin, görevden alınmasına rağmen İYİ Parti saflarında yer almaya devam edeceğini ifade etti.

Görevden alınsalar da partilerinden vazgeçmediler
25 Şubat 2019 Pazartesi 15:29

GÖREVDEN ALINANLAR BİR ARAYA GELDİ
İYİ Parti Çerkezköy eski İlçe Başkanı Cemalettin Turlin, İYİ Parti Çerkezköy ilçe teşkilatı kurucu üyeleri ve partili üyelerle dayanışma kahvaltısında bir araya geldi. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği dayanışma kahvaltısında konuşan Turlin, “Her ne kadar görevden alınsak da, İYİ Parti saflarında mücadelemizi sürdürüyoruz” diyen Turlin, “Benimle birlikte hareket eden, partimize emeği geçen tüm kurucu üyelerimize ve üye arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da birlik ve beraberlik içinde olacağız. 31 Mart’tan sonra konjonktür neyi gösteriyorsa ona göre hareket edeceğiz. Yeniden bize bu görevi verirlerse görevden de kaçmayız” dedi. Öte yandan daha önce görevden alınan Muratlı İYİ Parti eski İlçe Başkanı Ethem Gümüş de dayanışma kahvaltısında yer aldı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.