Görme engellilere ‘Engelsiz ATM’

Yapı Kredi Alternatif Dağıtım Kanalları Genel Müdür Yardımcısı Yakup Doğan Tekirdağ'da görme engellilere yönelik uygulamaları olan ‘Engelsiz ATM’yi 27 noktada kullanıma açtıklarını kaydetti.

Görme engellilere ‘Engelsiz ATM’
30 Haziran 2011 Perşembe 00:00

Tekirdağ'da görme engellilere özel olarak düzenlenen ''Engelsiz ATM'' hizmete sunuldu. Yapı Kredi Alternatif Dağıtım Kanalları Genel Müdür Yardımcısı Yakup Doğan, yaptığı yazılı açıklamada, ilk olarak İstanbul Kadıköy şubesinde uygulanan ve Türkiye genelindeki ATM'lerde yaygınlaştırılan program kapsamında, Çorlu Bulvar şubesindeki bir ATM'nin de görme engellilere göre yeniden düzenlendiği bildirdi. Engelsiz ATM'lerin tüm görme engellilere hizmet verdiğini belirten Doğan, engellilerin buradan para çekme ve bakiye inceleme işlemlerini kolaylıkla yapabildiğini ifade etti.
27 AYRI NOKTADA HİZMETE AÇILDI
Ülkemizde günlük hayatın birçok alanında gerekli standartlar oluşturulmadığı için engelli vatandaşların büyük sıkıntılar yaşadığına dikkat çeken Doğan, “Banka olarak bu sıkıntıların hiç olmazsa bir bölümünü kendi faaliyet alanımız içinde ortadan kaldırmak için çaba gösteriyoruz. Son olarak Tekirdağ'da da hayata geçirdiğimiz görme engellilere yönelik engelsiz ATM ile 27 hizmet noktasını kullanıma açtık. Sunduğumuz hizmetleri daha da zenginleştirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Önümüzdeki dönemde bu alandaki hizmet ve ürünlerimizi çeşitlendirmeyi, Engelsiz Bankacılık Programı'nı daha da yaygınlaştırmayı planlıyoruz'' şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.