Görseller yenilendi

Çerkezköy’de bulunan ve doğa şartları nedeni ile zamanla tahribata uğrayan üst geçitlerdeki ‘EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR’ yazılı görseller yenileri ile değiştirildi.

Görseller yenilendi
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
14 Temmuz 2020 Salı 11:32

Çerkezköy-Çorlu Yolu Veliköy Mevkii’nde bulunan Şehit Polis Memuru Sebahattin Ergin Yaya Üst Geçidi, Bağlık Mahallesi’nde bulunan Tamer Doğanay Yaya Geçidi ve Cengiz Topel Caddesi Üst Geçidi’nde bulunan ve zamanla renklerinde solma olan ve tahribata uğrayan ‘EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR’ yazılı görseller Çerkezköy Belediyesi tarafından yenilendi.
  BAKIMLARI DA YAPILDI
  Ülkemizin kurtarıcısı ve kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR’ sözünün yer aldığı görseller 3 üst geçitteki yerini alırken, üst geçitlerin korkulukları ve duvarları da Çerkezköy Belediyesi Ekiplerince boyanarak, daha güzel bir görünüme kavuşturuldu. Ayrıca yeni yapılan görsellerin gece de görülebilmesi için ışıklandırılması da Belediyemiz Ekipleri tarafından yapıldı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.