‘Güçlerimizi birleştirerek çalışacağız’

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Son olarak Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma Derneği’ne iade-i ziyarette Kaymakam Kubilay, “. Bürokratik odaklı yönetim anlayışı yerine hizmet odaklı yönetim anlayışını tercih ediyoruz. Güçlerimizi birleştirerek çalışmalarımıza daha da artan bir tempoda devam edeceğiz” dedi

‘Güçlerimizi birleştirerek çalışacağız’
04 Eylül 2015 Cuma 17:26

 ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma Derneği’ne iade-i ziyarette bulundu. Sivil toplum kuruluşlarıyla derneklere yönelik ziyaretlerini sürdürdüklerini ifade eden Kaymakam Kubilay, “göreve geldiğim günden bugüne Çerkezköy’de hizmet odaklı çalışıyoruz. Çerkezköy’ü çok seviyoruz, daha büyük katkı sağlama adına da elimizden geleni yapacağız. Bürokratik odaklı yönetim anlayışı yerine hizmet odaklı yönetim anlayışını tercih ediyoruz. Güçlerimizi birleştirerek çalışmalarımıza daha da artan bir tempoda devam edeceğiz” dedi.

SİZİ VALİ OLARAK GÖRMEK İSTERİZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri, Kaymakam Kubilay’a teşekkür ederek, “Sizlerin çok büyük katkılarınızı görüyoruz. Her sorunumuzu rahatlıkla sizlere aktarabiliyoruz. Sizi ilerleyen dönemlerde Vali olarak görmek isteriz. Bunun temennisi içerisindeyiz” açıklamasında bulundu. Ziyaret karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.