Gülay Eczanesi açıldı

Kısa bir süre sonra faaliyete geçerek Çerkezköy ve bölgenin hizmetine girecek olan Özel Optimed Güven Hastanesi'nin yanına yeni bir eczane açıldı.

Gülay Eczanesi açıldı
03 Temmuz 2007 Salı 08:27

Doktor Eczacı Gülay Koç tarafından işletilecek olan Gülay Eczanesi'nin açılışına Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Belediye Meclis üyesi A. Gani Yüce, Çerkezköy Sağlık Grup Başkan Yardımcısı Dr. Nurcihan Başkent, Özel Optimed Güven Hastanesi Başhekimi Dr. Ayhan Arslan ile çok sayıda doktor ve davetli katıldı.

Atatürk Caddesi No. 116'da Özel Güven Hastanesi yanında hizmete açılan Gülay Eczanesi'nin açılış kurdelasını kesen Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, ilçede 22. eczanenin açılmasını sevinçle karşıladığını belirterek, Gülay Eczanesi'nin sahibi Dr. Eczacı Gülay Koç ve eşi Dr. Nevzat Koç'u tebrik etti.

Eczacı Gülay Koç'un Yeditepe Üniversitesi'nde öğretim görevlisiyken bu görevinden ayrılarak, Çerkezköy'de eczacılık yapmaya karar verdiği öğrenilirken, ilçemizin de tek Dr. Eczacısı olma ünvanını da Gülay Koç eline geçirmiş oldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.