Gülen taraf Kapaklıspor oldu 1-2

Süper Amatör lig ekiplerinden Çerkezköyspor ligin 5.hafta karşılaşmasında Kapaklıspor takımını konuk etti. Maça tutuk başlayan Çerkezköyspor kalesinde gördüğü erken golle yenik duruma düşerken, 15 dakika sonra bulduğu beraberlik golüyle rahat bir nefes aldı. İlk yarının son saniyelerinde kalesinde gördüğü golle bir kere daha geriye düşen Çerkezköyspor, ikinci yarı geliştirdiği atakları golle sonuçlandıramayınca Kapaklıspor sahadan 2-1’lik skorla galip ayrıldı

Gülen taraf Kapaklıspor oldu 1-2
25 Kasım 2014 Salı 07:18

GOL PERDESİNİ CİHAN AÇTI

Süper Amatör Lig’in 5.haftasında kendi evinde Kapaklıspor’la karşılaşan Çerkezköyspor, rakibi karşısında iyi bir oyun sergilemesine rağmen ilk yarıda gelen gollere engel olamayarak sahadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Pazar günü Mustafa Uğraş Stadı’nda saat 13.00’da oynanan karşılaşmaya Çerkezköyspor başladı. Maça tutuk başlayan temsilcimiz pozisyon bulmak da zorlanırken, rakip Kapaklıspor 6.dakika da aradığı gole ulaştı. Sol kanattan atılan ara pasına hareketlenen Cihan, topla buluşarak ceza alanına girer girmez çektiği sert şut ağlarla buluştu.

ÇERKEZKÖYSPOR BERABERLİK GOLÜ İÇİN YÜKLENDİ

Çerkezköyspor erken gelen golün ardından oyundan kopmayarak beraberlik golü için rakip kaleye yüklendi. Her iki kanadı da iyi kullanan temsilcimiz kolay kontraya çıkarken, rakip defans oyuncularını geçmekte zorlanınca aradığı beraberlik golüne de ulaşamadı. Rakip Kapaklıspor takımı önde olmanın verdiği avantajla çıktığı kontra ataklarla ikinci golü aradı.

SERKAN BİR KEZ DAHA FIRSATÇILIĞINI KONUŞTURDU

İlk 10 dakika tutuk bir oyun sergileyen temsilcimiz, daha sonra baskısını artırarak Kapaklıspor kalesini adeta abluka altına aldı. Temsilcimiz aradığı gole 21.dakika da kaptan Serkan Akyüz ile ulaştı. Kornerden gelen top defans oyuncularından sekmesinin ardından kaleye doğru çekilen şutu iyi takip eden Serkan fırsatçılığını konuşturarak vurduğu kafa ile topu kalecinin bakışları arasında ağlarla buluşturdu.

İLK DEVRE KAPAKLISPOR’UN ÜSTÜNLÜĞÜ İLE TAMAMLANDI

Çerkezköyspor beraberliği yakaladıktan sonra Tahir’le öne geçme şansını yakaladı ancak Tahir’in vuruşunda top direkten döndü. Kapaklıspor ilk yarının uzatma dakikalarında geliştirdiği atakta temsilcimiz karşısında öne geçen golü buldu. Kullanılan korner sonrası kalecinin hatasını iyi değerlendiren Cihan topu kafayla ağlara göndererek takımının ve kendisinin ikinci golünü kaydetmeyi başardı. İlk yarı da başka gol olmayınca Kapaklıspor takımı soyunma odasına 2-1’lik üstünlükle girmeyi başardı.

TEMSİLCİMİZ BİR ÇOK POZİSYONU CÖMERTÇE HARCADI

Çerkezköyspor ikinci yarının başlaması ile birlikte Kapaklıspor kalesinde etkili olmaya başladı. Rakibini adeta kendi sahasına hapseden temsilcimiz 65.dakika da Mehmet Narin’le gole yaklaştı ancak Narin’in çaprazdan yaptığı vuruşu defans son anda çizgiden çıkardı. İkinci yarının geri kalan dakikalarında da birçok fırsatı cömertçe harcayan temsilcimiz, son vuruşlarda da başarılı olamayınca 90 dakika Kapaklıspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.

Haber: Emrah ÇOĞALAN 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.