Gülerçin etkinliklerine devam ediyor

Özel Gülerçin Koleji Anadolu Lisesi öğrencileri sosyal etkinlikler kapsamında Silivri’yi gezdiler

Gülerçin etkinliklerine devam ediyor
21 Nisan 2015 Salı 17:56

 DOĞANIN TADINI ÇIKARDILAR

Sosyal etkinliklerine ara vermeden devam eden Özel Gülerçin Koleji, bu sefer de Anadolu Lisesi öğrencilerini geziye çıkardı. Silivri gezisi kapsamında ilk olarak kahvaltı için mola veren öğrenciler daha sonra sahil gezisi düzenlediler. Okul yetkilileri yaptıkları açıklamada, “Baharın gelmesiyle yeniden filizlenen doğa deniz ile birleşerek bizlere büyülü bir gün yaşattı. Öğrencilerimizle beraber sahil boyu yürüyüş yaparak deniz, doğa, bahar ve güneşin tadını doyasıya çıkardık” denildi.

PAİNTBALL OYNADILAR

Sahil gezisinin ardından Paintball oynadıklarını ifade eden yetkililer, “Paintball oynamak üzere öğrencilerimizi takımlara böldük. Takımların belli olmasının ardından öğrencilerimize oyun kuralları anlatıldı. Oyun kurallarının anlatılmasından sonra güvenlik önlemleri alındı ve paintball oynamak için sahaya geçildi. Dört takımdan oluşan ve takım kaptanlıklarını öğretmenlerimizin yaptığı takımlar kıyasıya yarıştılar. Bir askeri strateji oyunu olan bu oyunla öğrenciler unutamayacakları anlar yaşadılar. Yoğun bir efor harcanan oyunların sonunda akşam yemeği için yeniden sahile döndük” ifadeleri kullanıldı.

UNUTAMAYACAKLARI BİR GÜN YAŞADILAR

Okul idarecileri akşam yemeğinin ardından okula döndüklerini belirterek, öğrencilerin unutamayacakları bir gün geçirdiklerini ifade ettiler.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.