Gülerçin Koleji başarıya doymadı

Gülerçin Koleji Müdürü Ömer Kürklü, Gülerçin Koleji’nin 10. Yılında da LGS’de büyük başarıya imza attığını dile getirdi. Kürklü, “Her öğrenci özeldir ilkesi ile hareket eden kurumumuz 10 yıldır tüm öğrencilerine eşit davranarak bireysel başarıyı değil kitlesel başarıyı hedefleyip başarmaktadır” ifadelerini kullandı.

Gülerçin Koleji başarıya doymadı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
24 Temmuz 2019 Çarşamba 14:13

“HAKLI GURURUMUZU YAŞIYORUZ”
Gülerçin Koleji Müdürü Ömer Kürklü, Gülerçin Koleji’nde yaptığı basın açıklamasında, “Sadece Trakya bölgesi ile kalmayıp ülke genelinde eğitimdeki kalitesini kanıtlayarak 22 Temmuz 2019 Pazartesi günü Lider Marka Ödülleri 2019 kapsamında Türkiye’nin n İyi Eğitim Veren Kurumu Ödülünü alan, ülkenin parlayan yıldızı Gülerçin Koleji LGS yerleştirme sonuçları ile kendini bir kez daha kanıtladı. 10 yıldır başarıya doymayan ve her yıl başarı ivmesini yükselterek ilerleyen kurumumuz bu yıl da çoğunluğu ilkokuldan beri Gülerçinli olan 56 öğrencisinin yüzde 65’ini Tekirdağ Ebru Naim Fen Lisesi, Çorlu Fen Lisesi, Silivri Fen Lisesi, Edirne Fen Lisesi, Kırklareli Fen Lisesi, Çerkezköy Seval-Ahmet Çetin Fen Lisesi, Tekirdağ Anadolu Lisesi, Ataköy Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi, Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi gibi Türkiye’nin nitelikli liselerine yerleştirmenin haklı gururunu yaşamaktadır” dedi.
EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Hiçbir başarının tesadüf olmadığını kaydeden Kürklü, “Gülerçin Koleji sistemli, planlı çalışmaları ve uzman eğitim kadrosunun özverisi ile başarılarını kuşaktan kuşağa aktarıyor.  Her öğrenci özeldir ilkesi ile hareket eden kurumumuz 10 yıldır tüm öğrencilerine eşit davranarak bireysel başarıyı değil kitlesel başarıyı hedefleyip başarmaktadır. 10 yıllık eğitim-öğretim sürecinde SBS, OKS, TEOG ve LGS gibi birçok sınav sistemine öğrenci hazırlayan kurumumuz sınav sistemi değişse bile yapılan tüm sınavlarda başarısını her zaman kanıtlamıştır ve kanıtlamaya devam edecektir. Bu başarıda emeği geçen ve bizlere bu gururu yaşatan tüm öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve velilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz” diye konuştu.
OKULUN BAŞARILARINDAN BAHSETTİ
Ömer Kürklü, “Öğrencilerimizin başarılarının elde edilmesinde bu öğrencilerimizin ilkokuldan bu yana okulumuzun öğrencisi olmaları çok önemlidir. Okulumuzun 10 yıllık tecrübesi, güçlü ve özverili bir eğitim kadrosunun olmasının da önemi bulunmaktadır. Her yıl yüzde 70’e yakın öğrencimizi nitelikli okullara yerleştirmeye çalışıyoruz. Bu okulumuzun planlı ve özverili çalışmanın ürünüdür. Bu sadece akademik anlamda değil, sportif anlamda, sosyal anlamda ve bölgesel anlamda da başarılı olmak için çaba sarf ediyoruz. Robotik Kodlama’da da Türkiye birincisi, sportif anlamda ilçe ve il genelinde birincilik ve ikincilik dereceleri ile önde gelen eğitim kurumları içinde yer almakta. Türkiye’yi yönetecek bireylerin yetişmesi için çocuklarımızın en iyi şekilde eğitim almaları çabası içindeyiz. Önümüzdeki yıllarda başarımızı daha üst seviyelere çıkarmak için çabalamaktayız. Bu ülkeyi yönetecek Gülerçinli öğrenciler her zaman farklılıklarını ortaya koyacaklardır. Öğrencilerimize okulumuzun eğitim kadromuza kurucumuz Bülent Sait Gülerçin’e, Gülerçin Yönetim Kurulu Başkanımız Deniz Gülerçin’e ve her zaman yanımızda olan velilerimize sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.