Gülerçin Koleji’nden TEOG başarısı

Özel Gülerçin Koleji 8’nci sınıf öğrencilerinden 29 öğrencin girdiği TEOG sınavından öğrencilerin genel ortalaması 120 soruda 108 net olduğu ifade edildi

Gülerçin Koleji’nden TEOG başarısı
01 Aralık 2015 Salı 16:48

120 SORUDA 108 NET YAPTILAR

Özel Gülerçin Koleji yetkilileri geçtiğimiz hafta yapılan Temel Eğitimden Orta Öğretime geçiş sınavı hakkında açıklamalarda bulundu. Okulda 29 öğrencinin TEOG sınavına girdiğini ifade eden yetkililer, “29 öğrencimizin genel ortalaması 120 soruda 108 net olmuştur. Sınava giren 2 öğrencimiz birer yanlış yaparak 119 nete sahipken; iki öğrencimiz ise 2’şer yanlışla toplamda 118 net sayısına ulaşmışlardır” denildi.

BAŞARILARININ DEVAMINI TEMENNİ ETTİLER

Yapılan açıklamanın devamında ise, “Bir öğrencimizin de toplamda 117 net yaptığı görülmüştür. Sınava giren öğrencilerden 10 tanesinin 115 net üstünde yaptığı, 15 öğrencinin de 110 net ve üstü yapmıştır. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi bu başarıdan dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz” açıklamasında bulunuldu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.