Gülerçin Okulistik’e damga vurdu

4 Ocak’ta Türkiye genelinde düzenlenen Okulistik 3. Deneme Sınavı’na Özel Gülerçin Koleji öğrencileri damga vurdu. Okulun 11 öğrencisi Okulistik Deneme Sınavı’nda Türkiye birincisi olurken; bir öğrenci de Simya Deneme Sınavı’nda Türkiye birinciliği elde etti

Gülerçin Okulistik’e damga vurdu
18 Ocak 2017 Çarşamba 15:05

MADALYA TAKDİM EDİLDİ
Gülerçin Koleji öğrencilerinin Okulistik Deneme Sınavı’nda büyük başarılar elde etmesinin ardından okulda madalya ve başarı belgesi töreni düzenlendi.  Gülerçin Koleji Müdürü Ömer Kürklü öğrencilerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
TÜRKİYE BİRİNCİSİ ÖĞRENCİLER
Öğrencilerin kazandığı üstün başarılarla gurur duyduklarını ifade eden Kürklü, Türkiye birinciliği elde eden öğrencilerini tek tek tanıttı: “2-A sınıfından Ada Duru Akalın, Alkım Sezer, Ayberk Çelik ve Zeynep Rüya Esmeray sorumlu oldukları 60 sorunun hepsine doğru cevap vererek 33 bin 22 öğrenci arasından Türkiye birinci oldular. 3-A sınıfından Ali Yüşa Ergene, 3-B sınıfından Seray Gökçe Kavaklı, Naz Şen, Tuğra Özsoy 65 sorunun hepsine doğru cevap vererek 60 bin 497 öğrenci arasından; 4-A sınıfından Fatma Işık Özdemirbaş 70 sorunun hepsine doğru cevap vererek 66 bin 213 öğrenci arasından; 7-C sınıfından Aybüke Duman 90 sorunun hepsine cevap vererek 72 bin 197 öğrenci arasından Türkiye birincisi olmuştur. Ayrıca 8-A sınıfından Ömer Bedirhan 120 soruluk sınavdan iki sorunun hatalı olması sonucu 118 sorundan sorumlu olduğu sınavda soruların hepsini doğru yaparak 76 bin 791 öğrenci arasından ve son olarak da 9-A sınıfından Ümmügül Ünlü ise okulumuzda uygulanan Simya Deneme sınavından 426 puan alarak Türkiye birincisi olmuştur.”
ÜSTÜN BAŞARI ELDE ETTİLER
Ortalama bazında da Tekirdağ birincisi olduklarını söyleyen Kürklü, “Sistemli, programlı ve planlı bir şekilde öğrencilerimiz çalışarak üstün başarılar elde ettiler. Bunun somut örneği ise okulumuzun LYS, YGS ve TEOG sınavlarından başarılı olduğunun göstergesidir. Öğrencilerimizi 2. sınıftan itibaren düzenli olarak sınavlara hazırlıyoruz. Akademik anlamda da çocuklarımızı sosyal, kültürel ve milli değerlere sahip bireyler olarak yetiştirmeyi hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.