Gülerçin’de 29 Ekim kutlaması

Çerkezköy Özel Gülerçin Koleji'nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir etkinlik düzenlenirken, okul öğrencilerinin hazırlamış olduğu çeşitli gösteriler sergilendi. Programda ayrıca Cumhuriyet Bayramı kapsamında İlçe genelinde düzenlenen satranç turnuvasında, şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi

Gülerçin’de 29 Ekim kutlaması
30 Ekim 2014 Perşembe 08:14

Özel Gülerçin Koleji'nde yapılan etkinliğe okul öğrencileri ve velileri yoğun ilgi gösterirken program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Daha sonra Okul Müdürü Süleyman Sezgin bir konuşma gerçekleştirerek, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın kutlarken, birlik ve beraberliğin her daim sürmesini diledi.

SATRANÇ TURNUVASI BİRİNCİSİNE ÖDÜL VERİLDİ
Okul Müdürü Süleyman Sezgin’in konuşmasının ardından Cumhuriyet Bayramı kapsamında İlçe’de düzenlenen satranç turnuvasında İlçe birincisi olan 3/A sınıfı öğrencilerinden Ömer Azkın Oflazca’ya Anaokulu/İlkokulu Müdüresi Tuğba Zenginal tarafından ödülü verildi.

ŞİİR YARIŞMASI BİRİNCİSİNE ÖDÜL VERİLDİ
Programda daha sonra İlçe genelinde düzenlenen ‘Cumhuriyet’ konulu şiir yarışmasında 6/B sınıfı öğrencilerinden Ceren Şen’e İlçe üçüncülüğü derecesini elde ettiği için Ortaokul/Lise Okul Müdürü Süleyman Sezgin tarafından ödül verildi.

ŞİİR VE YAZILAR OKUNDU
Ödül töreninin ardından ise öğrencilerin hazırlamış olduğu şiir ve yazıların okunmasına geçildi. 3/A sınıfından Ayberk Deniz Göre Cumhuriyet adlı metini okurken, 4/A sınıfı öğrencilerinden Ekin Sarp Şatır ve Beril Kartal Cumhuriyet ile ilgili özlü sözleri, 9/A sınıfı öğrencilerinden Yasemin Kasnak Ey Türk Gençliği adlı şiirini, 1/A sınıfı öğrencilerinden Gülnihal Cumhuriyet adlı şiiri, 2/A sınıfı öğrencilerinden Duru Aykoçlar ve Doğan Ata İnam Cumhuriyet adlı şiiri, 1/B sınıfı öğrencilerinden Tuğra Özsoy 29 Ekim adlı şiiri, 10/A sınıfı öğrencilerinden Furkan Dal ve 3/B sınıfından Hira Ölker Cumhuriyet adlı şiiri, 10/A sınıfı öğrencilerinden Merve Günsünler ve 9/A sınıfı öğrencilerinden Ümit Nazlı On Beşinci Yılı Karşılarken adlı şiiri okudu.

DRAMA VE ORATORYO SUNUMU GERÇEKLEŞTİ
Şiir ve yazıların okunmasının ardından Drama ve Oratoryo sunumuna geçildi. Arif Nihat Asya’nın yazmış olduğu Bayrak şiirini 6/B sınıfı öğrencilerinden Sude Ayun’un seslendirmesiyle birlikte 5/A sınıfı öğrencilerinin hazırlamış olduğu drama gösterisinin sahneye çıkmasının ardaından 5/B sınıfı öğrencilerinin hazırlamış olduğu oratoryo gösterisi sahnelendi.

VİDEO GÖSTERİMİ VE KORO SAHNE ALDI
Programın sonunda ise Bilişim ve Teknoloji sınıfı öğrencilerinden Uğur Erdoğan’ın hazırlamış olduğu video gösterimi gerçekleşirken daha sonra Müzik Öğretmeni Gülben Kıycıoğlu’nun yönetimindeki okul korosu sahne aldı ve ardından kutlama programı sona erdi.
 
Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.