Güliz Akay, şehit ailelerini ziyaret etti

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın eşi Güliz Akay beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Esengül Güven ile ilçedeki şehit ailelerini ziyaret etti

Güliz Akay, şehit ailelerini ziyaret etti
19 Mart 2018 Pazartesi 14:20

TÜM ŞEHİTLERİMİZE MİNNET DUYUYORUZ
Şehit ailelerini bu anlamlı günde yalnız bırakmayan Güliz Akay, Çerkezköy Belediyesi olarak şehitleri ve değerli ailelerini hiç bir zaman unutmadıklarını belirterek “Çerkezköy'de yaşayan her vatandaşımızın şehitlerimize, siz değerli şehit ailelerine minnet borcu var. Bu anlamlı ve son derece önemli günde sizleri ziyaret etmek ve Belediye Başkanımızın selamlarını iletmek istedik. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman yanınızda olacağız. Her türlü sorun, istek ve taleplerinizde sizlere bir telefon kadar yakınız” ifadelerini kullanarak Çanakkale Savaşlarında ve ülkenin dört bir yanında şehit olan tüm vatandaşlarımıza minnet duygularını ifade etti.
TEŞEKKÜR ETTİLER
Sırasıyla Şehit J. Er İlhan Doyran, Şehit Ulş. Er Ilgar Özkan, Şehit P. Er Mustafa Baykuş, Şehit Polis Memuru Dursun Zeytün, Şehit Reşat Kalkan, Şehit Korucu Asım Tayyar, Şehit Mu. Cvş. Mustafa Oruç, Şehit Polis Memuru Erdem Uçar, Şehit J. Uzm. Cvş. Dinçer Ersoy’un ailelerine yapılan ziyarette, bir sıkıntı ve taleplerinin olup olmadığını soran, şehit ailelerimiz hakkında bilgiler alan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın eşi Güliz Akay’ın ziyareti ile onurlandıklarını ifade eden şehit aileleri Güliz Akay’a teşekkürlerini ileterek, memnuniyetlerini dile getirdiler ve Başkan Akay’ın her zaman kendileri ile yakından ilgilendiğini belirterek, “Sayın Belediye Başkanımız Vahap Akay bizler ile yakından ilgileniyor ve alakalarını esirgemiyor. Kendisini bir evladımız gibi görüyoruz” dediler.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.