Güliz Akay’dan şehit ailelerine ziyaret

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 102. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın eşi Güliz Akay beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Esengül Güven ile kentimizdeki şehit ailelerini ziyaret etti

Güliz Akay’dan şehit ailelerine ziyaret
21 Mart 2017 Salı 11:31

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ
Şehit ailelerini bu anlamlı günde yalnız bırakmayan Güliz Akay, Çerkezköy Belediyesi olarak şehitleri ve değerli ailelerini hiç bir zaman unutmadıklarını belirterek “Her zaman yanınızdayız. Çerkezköy'de yaşayan her vatandaşımızın şehitlerimize siz değerli şehit ailelerine minnet borcu var. Bu anlamlı ve son derece önemli günde sizleri ziyaret etmek ve Belediye Başkanımızın selamlarını iletmek istedik” ifadelerini kullanarak Çanakkale Savaşlarında ve ülkenin dört bir yanında şehit olan tüm vatandaşlara minnet duygularını belirtti.
TEŞEKKÜR ETTİLER
Sırasıyla Şehit J. Er İlhan Doyran, Şehit Ulş. Er Ilgar Özkan, Şehit Polis Dursun Zeytün, Şehit P. Er Mustafa Baykuş, Şehit P. Komd. Er Serdar Gönülal, Şehit J. Uzm. Cvş. Dinçer Ersoy, Şehit Mu. Cvş. Mustafa Oruç, Şehit Polis Erdem Uçar, Şehit Korucu Asım Tayyar’ın ailelerine yapılan ziyarette, ziyaret ile onurlandıklarını ifade eden şehit aileleri Güliz Akay’a teşekkürlerini ileterek, memnuniyetlerini dile getirdi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.