Gümüşhane Belediye Başkanı'ndan ziyaret

Gümüşhane Belediye Başkanı Başkanı Mustafa Canlı Çerkezköy'e gelerek Çerkezköy Gümüşhaneliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti ve ardından MHP İlçe Teşkilatı'nın Seçim Bürosu'na uğradı.

Gümüşhane Belediye Başkanı'ndan ziyaret
25 Mayıs 2011 Çarşamba 00:00

CANLI HEMŞEHRİLERİNİ ZİYARET ETTİ
Gümüşhane Belediye Başkanı Başkanı Mustafa Canlı Çerkezköy Gümüşhaneliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Belediye Başkanı Canlı'nın ziyaretinde Dernek Başkanı Tuncay Yegin ve Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundular.
HEMŞEHRİLERİM İLE BİRARADA OLMAK ÇOK GÜZEL
Çerkezköy'de çok sayıda Gümüşhane kökenli vatandaşın yaşadığını belirten Belediye Başkanı Mustafa Canlı, "Hemşehrilerimizle gurbette buluşmaktan, birarada olmaktan son derece mutluluk ve onur duyuyorum" dedi.
BAŞKANDAN ÖVGÜ
Çerkezköy Gümüşhaneliler Derneği Lokali'nde gerçekleşen ziyarette Dernek Başkanı Tuncay Yegin ve çok sayıda Gümüşhaneli hazır bulunurken, Dernek Lokali'nin şık ve nezih görüntüsü Belediye Başkanı Mustafa Canlı tarafından takdir ile karşılandı.
YEGİN TEŞEKKÜR ETTİ
Belediye Başkanı Mustafa Canlı'ya gerçekleştirdiği ziyaret için çok teşekkür eden Dernek Başkanı Tuncay Yegin, "Çok değerli Belediye Başkanımız ziyareti ile bizlere çok mutlu etti, onore etti. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Yoğun programı nedeni ile gecemize katılamayacak olmasından dolayı ziyaretini gündüz gerçekleştirdi Belediye Başkanımız. Kendisine tüm hemşehrilerim adına sonsoz teşekkürlerimi veşükranlarımı sunuyorum" dedi.
BAŞKANDAN MHP'YE ZİYARET
Hemşehrilerini ziyaret eden Belediye Başkanı Mustafa Canlı daha sonra MHP İlçe Teşkilatı'nın Uğur Mumcu Caddesi üzerinde bulunan Seçim Bürosu'nu ziyaret ederek, İlçe Başkanı Mustafa Ordu ve partililer ile bir süre sohnbet etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.