Gümüşhaneliler kahvaltıda Gazileri ağırladı

Çerkezköy Gümüşhaneliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, geleneksel kahvaltı programında hafta sonu Çerkezköy Muharip Gaziler Derneği Üyelerini ağırladı. Dernek üyelerinin de katıldığı kahvaltıda Dernek Başkanı Hasan Hatipoğlu ile dernek yönetimi gaziler ile yakından ilgilendi.

Gümüşhaneliler kahvaltıda Gazileri ağırladı
30 Eylül 2014 Salı 07:29

Çerkezköy Gümüşhaneliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği geleneksel kahvaltı programlarını sürdürüyor.

KAHVALTI DÜZENLENDİ
Dernek yönetimi hafta sonu yaptığı organizasyon ile kahvaltıda gazileri ağırladı. Saat 10.00’da başlayan kahvaltı programına Çerkezköy Gümüşhaneliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Hatipoğlu, Dernek Yönetimi, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Nair, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, gaziler ile Dernek Üyeleri katıldı.

MİSAFİRLERİYLE YAKINDAN İLGİLENDİ
Kahvaltıya ev sahipliği yapan Çerkezköy Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Hasan Hatipoğlu ile Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri misafirleri ile yakından ilgilendi. Zengin bir menünün bulunduğu kahvaltıda Çerkezköy Gümüşhaneliler Derneği yönetimi misafirlerine kendi elleriyle ikramda bulundu. Dernek Başkanı Hasan Hatipoğlu, dernek yönetimi olarak geleneksel hale getirdikleri kahvaltı programlarının bundan sonraki dönemde de süreceğini ifade ederek programa katılanlara teşekkür etti.

DEVAMI GELECEK
Hatipoğlu, kahvaltıya katkı sağlayanlara da teşekkür ederek, “Bu tür programlarla hemşerilerimizle bir araya geliyoruz. Sohbet ederek fikir alış verişinde bulunuyoruz” dedi. Bu haftadaki kahvaltıda gazileri ağırladıklarını belirten Hatipoğlu “Bizden önceki Dernek Başkanımız Tuncay Yegin, bu tür etkinlikleri başarıyla gerçekleştirmiş. Bizler de aynı şekilde bu tür etkinlikleri sürdürmek istiyoruz. 19 Eylül Gaziler günüydü. Dernek Yönetimi olarak Gazileri geleneksel kahvaltımızda ağırlamak istedik. Kendileri de bizleri kırmayarak kahvaltımıza katıldılar, teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

ÜLKE İÇİN CANLARINI HİÇE SAYDILAR
Şehit ve Gazilerin vatan savunmasındaki rolüne değinerek sözlerini sürdüren Hatioğlu “Şehit ve gazilerimizin ülkemizin birlik ve bütünlüğü için canlarını hiçe sayarak kahramanca mücadele verdiler. Bu vatanın bugünlere gelmesinde yaptıkları fedakarlıkları her şekilde takdire şayandır. Şehitlerimize ve yaşamını yitiren gazilerimize Allah’tan rahmet, hayatta olan gazilerimize ise uzun ömürler diliyoruz” ifadelerine yer verdi.

YARLIGAN TEŞEKKÜR ETTİ
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, kahvaltı programı için Çerkezköy Gümüşhaneliler Derneği Yönetimi’ne teşekkür etti.

MİSAFİRLERİNİ TEK TEK UĞURLADILAR
Kahvaltının ardından Çerkezköy Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Hasan Hatipoğlu ile Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri misafirlerine davete icab ettikleri için teşekkür ederek, tek tek uğurladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.