Gümüşhaneliler tavla turnuvası düzenliyor

Tekirdağ Gümüşhaneliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi dernek üyelerine yönelik kahvaltı programı düzenledi. Geleneksel hale getirilen kahvaltı programında konuşan dernek başkanı Hasan Hatipoğlu, “Geleneksel hale getirdiğimiz bu kahvaltı programları ile birlik beraberliğimizi pekiştiriyoruz. Faal olan derneğimizde sosyal aktivite kapsamında kısa bir süre içinde tavla turnuvası düzenleyeceğiz” dedi.

Gümüşhaneliler tavla turnuvası düzenliyor
02 Mart 2015 Pazartesi 18:58

 KATILIM YOĞUN OLDU

Tekirdağ Gümüşhaneliler Derneği üyeleri düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi. Kahvaltıya Tekirdağ Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Hasan Hatipoğlu, dernek yönetimi ile çok sayıda Gümüşhaneli katıldı. Kahvaltıya ev sahipliği yapan Tekirdağ Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Hasan Hatipoğlu ile dernek yönetim kurulu üyeleri misafirleri ile yakından ilgilendi.

KAHVALTI PROGRAMI ARALIKSIZ DEVAM EDECEK

Zengin bir menünün bulunduğu kahvaltıda Tekirdağ Gümüşhaneliler Derneği yönetimi misafirlerine kendi elleriyle ikramda bulundu. Dernek Başkanı Hasan Hatipoğlu, dernek yönetimi olarak geleneksel hale getirdikleri kahvaltı programlarının bundan sonraki dönemde de süreceğini ifade ederek programa katılanlara teşekkür etti.

TURNUVANIN GALİBİNE ÇEYREK ALTIN

Kahvaltı programının ardından bir açıklamada bulunan dernek Başkanı Hasan Hatipoğlu, “Derneğimizde soysal aktivite kapsamında tavla turnuvası düzenleyeceğiz. Düzenlenecek olan turnuvanın galibine ise çeyrek altın vereceğiz” açıklamasında bulundu.


Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.