Gümüş’ün oğluna Türk geleneklerine göre sünnet düğünü

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’ün oğlu Muhammed Esad erkekliğe ilk adımını Türk geleneklerine göre attı. Muhammed Esad alp kıyafeti ile düğünde davetlilerin karşısına çıkarken, düğün boyunca başında ise Alpler bekledi. Sünnet düğününde kılıç kuşanıp, sancak taşıyan Alpler, bir de mini kılıç gösterisi yaptı.

Gümüş’ün oğluna Türk geleneklerine göre sünnet düğünü
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
13 Haziran 2019 Perşembe 13:21

ERKEKLİĞE İLK ADIMINI ATTI
Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’ün oğlu Muhammed Esad için görkemli bir sünnet düğünü düzenledi. Eski Türk örf ve ananelerine göre organize edilen Sünnet Düğünü Veliköy Düğün Salonunda gerçekleşti. Düğüne katılan davetliler, kendilerini adeta  ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisinin setinde buldular. Erkekliğe ilk adımını atan Muhammed Esad’ın önünde düğün süresince Alpler nöbet tuttu. Sünnet düğününde kılıç kuşanıp, sancak taşıyan Alpler, bir de mini kılıç gösterisi yaptı. Sünnet düğünü, müzik eşliğinde devam ederken, davetliler, erkekliğe ilk adımını atmanın mutluluğunu yaşayan Muhammed Esat’ın mutluluğuna ortak oldu. Düğün boyunca davetlileri yakından ilgilenen Hüseyin-Emine Gümüş çifti düğünün sonunda ise konuklarını kapıya kadar eşlik ettiler.
ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI
Düzenlenen sünnet düğününe Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin,20. Dönem Ordu Milletvekili Mustafa Hasan Öz, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı, Bozüyük Milli Eğitim Müdürü Servet Çetinkaya, Ergene Millî Eğitim Müdürü Besim Dede, Saray Milli Eğitim Müdürü Reşat Uçak, Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Şebnem Koç, meclis üyeleri, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Halit Eren, Melih Yıldırım, Çerkezköy Şube Müdürü Mehmet Fatih Kocabaş, ÇTSO Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin, Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Hüseyin Yarlıgan, Kızılay Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Karaca, ÇTSO Meclis Başkan Yardımcısı Nuran Yeşil, Hayırseverler Serkan-Müjgan Karagöz çifti, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda davetli katıldı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.