Güner: Çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz

Ak Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı Sosyal Politikalar Başkanı Ömer Güner, düzenlemiş olduğu basın toplantısında birimlerinin faaliyetlerinden bahsederek 2018 planları hakkında da bilgilendirmede bulundu.

Güner: Çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz
27 Aralık 2017 Çarşamba 14:02

KAHVALTI PROGRAMI DÜZENLENDİ
Beyaz Konak’da düzenlenen programa Ak Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı Tanıtım ve Medya Birim Başkanı Salih Azbay, Sosyal Politikalar Başkanı Ömer Güner, Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı İnci Engirli ve Sosyal Politikalar Biriminden Nurettin Eser katıldı.
150 AİLEYE GIDA YARDIMI
Ak Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı Sosyal Politikalar Başkanı Ömer Güner, “Sosyal Politikalar Başkanlığı öncülüğünde tamamı partimizin Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımızın katkıları ile oluşturmuş olduğumuz ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını gidermek üzere bütçe ile Kadın ve Gençlik Kollarımızın Mahalle Teşkilatlarımızın yardımı ile tespit ettiğimiz ilçemizde ihtiyaç sahibi 150 ailemize gıda yardımı, 200 öğrencimize okul kıyafeti, 75 öğrencimize kışlık giysi yardımı, 100 öğrencimize kırtasiye yardımın da bulunduk. Yağmur suyu baskınlarında mağdur olan ailelerimizin mağduriyetini giderdik.
HASTA VATANDAŞLAR ZİYARET EDİLDİ
Kış ayı münasebeti ile 20 ailemizin yakacak sıkıntısını giderdik. Yaklaşık 110 hasta vatandaşımızı evlerinde ziyaret ederek ihtiyaç ve taleplerini dinledik, yardımcı olduk. Ak Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı olarak bundan sonrada bu tür sosyal çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Kurulduğu günden bugüne partimiz ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmuştur, bundan sonrada olmaya devam edecektir. 2018 yılında da Ramazan kumanyalarımız, iftar sofralarımız, üniversite öğrencilerine verilecek burslar ve bunun gibi birçok yardımlarımız olacaktır” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.