Güneş, dolandırıcılık kurbanı oldu

Çerkezköy’de faaliyet gösteren Bin Yapı Prefabrik’in Yönetim Kurulu Başkanı Şafak Güneş, satılacak olan lüks marka aracını, satışını yapmak üzere vekalet verdiği çalışanıyla Ankara’ya gönderdiğini ve Ankara’daki müşterisi R.K. tarafından dolandırıldığını ifade etti. Güneş ayrıca, aracın bagajında 130 bin TL nakit para bulunduğunu söyledi.

Güneş, dolandırıcılık kurbanı oldu
02 Mart 2018 Cuma 14:46

TOPLAM 340 BİN TL
Bin Yapı Prefabrik Yönetim Kurulu Başkanı Şafak Güneş’in ifadelerine göre Güneş, yanında çalışan B.A.K.’ye aracını Ankara’da satmak için vekalet verdi. Aracı Ankara’ya götüren ve R.K. isimli müşteriyle buluşan B.A.K., aracın satış değeri olan 211 bin TL hesaplarına aktarılmadan R.K.’ye vekaleti ve denemesi için aracın anahtarını da verdi. Noterde müşteri R.K. tarafından bir süre oyalanan B.A.K., bir süre sonra aracın kaçırıldığını fark etti. Daha sonra Şafak Güneş’i arayarak durumdan haberdar eden B.A.K., ifade vermek üzere Emniyet Müdürlüğü’ne gitti. Aracın asıl sahibi Şafak Güneş de Çorlu Polis Merkezi Amirliği’ne giderek şikayetçi oldu. Güneş ayrıca, aracın bagajında 130 bin Tl nakit bulunduğunu da ifade etti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.