Gürbüz’den lise müjdesi

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz Karaağaç Mahallesi’ni ziyaret ederek, Karaağaç Muhtarı Özgür Cengiz ve Karaağaçspor Kulübü yetkililerinden bilgi aldı.

Gürbüz’den lise müjdesi
17 Aralık 2014 Çarşamba 18:36

 İlk olarak Karaağaç Mahalle Muhtarı Özgür Cengiz’i ziyaret eden Kapaklı Kaymakamı M. Ali Gürbüz, Muhtar Özgür Cengiz’den Karaağaç’ın sorunları hakkında bilgi aldı ve istişarelerde bulundu. Daha sonra bir kahvehanede Karaağaçlı vatandaşlar ile sohbet eden Kapaklı Kaymakamı M. Ali Gürbüz, Karaağaç’a yapılacak olan Kız Meslek Lisesi’nin ihalesinin hazırlandığını, prosödürlerin tamamlandığını belirterek, kısa zaman içerisinde ihalesinin yapılacağını ve arkasından okul inşaatının başlanacağı müjdesini verdi.

BU YIL İÇİNDE BİTİRMEYİ HEDEFLİYORUZ

“Karaağaç halkının yıllardır beklediği liseyi bu yıl içinde yapıp, eğitim ve öğretimin hizmetine açmayı hedefliyoruz” müjdesini veren Kapaklı Kaymakamı M. Ali Gürbüz daha sonra Karaağaç Muhtarı Özgür Cengiz ile birlikte ev ziyaretlerinde bulundu.

KULÜBÜ ZİYARET ETTİ

Karaağaç ziyaretlerinin sonunda Karaağaçspor Kulübü’nü ziyaret eden Kaymakam Gürbüz’ü, Karaağaçspor Başkanı Onur Karahanlar,  Yönetim Kurulu Üyesi Ali İhsan Özkan ile birlikte Kulüp Antrönör ve çalışanları karşıladı.

SUNİ ÇİM ÖNERİSİ

Kulüp ziyaretinde Karaağaçspor  hakkında ve futbol sahası hakkında bilgiler alan Kaymakam M. Ali Gürbüz, Karaağaç’taki spor kulüplerinin tek çatı altında birleştirilmesinin Karaağaç’taki sportif faaliyetlere katkı sağlayacağını belirterek, kullanılmayan futbol sahasının ise suni çim yapılarak, bölge sporuna kazandırılmasının yollarını arayacaklarını ifade etti.

TÜM İMKANLAR SEFERBER EDİLECEK

Kapaklı Kaymakamlığı olarak Karaağaç ve bölge sporuna katkıda bulunmak için ellerinden gelen tüm imkanları seferber edeceklerini ifade eden Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz, Karaağaç Stadı’nı gezdikten ve yetkililerden bilgi aldıktan sonra Karaağaç’tan ayrıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.