Güreşciler madalyalarla döndü

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Güreş Takımı, Kırklareli’nde düzenlenen Trakya Kupası Yıldızlar Serbest Güreş Turnuvası’nda Çerkezköy’ü başarıyla temsil ederek takım klasmanında 2’nci oldu.

Güreşciler madalyalarla döndü
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
04 Ocak 2022 Salı 11:03

Trakya Kupası Yıldızlar Serbest Güreş Turnuvası, 2 Ocak Pazar günü Kırklareli’nde 10 kulüp ve 100’e yakın sporcunun katılımıyla gerçekleşti. Turnuvada, Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Güreş Takımı, takım klasmanında 2’nci olurken; sporcular ferdi kategorilerde ise 2 altın madalya, 3 gümüş madalya ve 4 de gümüş madalya kazandı.

DERECEYE GİREN SPORCULAR

Trakya Kupası Yıldızlar Serbest Güreş Turnuvası’nda,  Beray Çoban 34 kiloda, Adem Kıran da 30 kiloda şampiyon oldu. 68 kiloda mücadele eden Harun Talha Karakoç, 44 kiloda mücadele eden Ömer Koçer ve 52 kiloda mücadele eden Volkan Dönmez ise turnuvada 2’nci oldular. 57 kiloda mücadele eden Emirhan Coşkun, 75 kiloda mücadele eden Ozan Orhan, 38 kiloda mücadele eden Mesut Kalık ile 41 kiloda mücadele eden Tuana Menğü ise şampiyonayı 3’üncülük ile tamamladı.

BAŞARILARININ DEVAMINI DİLEDİ

Çerkezköy Belediyesi olarak sporun ve sporcunun her zaman yanlarında olmaya gayret ettiklerini ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Güreş Takımımız, Kırklareli’nde düzenlenen turnuvada, kentimizi başarıyla temsil ettiler. Antrenörümüz Fatih Dağdelen ile tüm sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.