Gururla 38 yıl!

Yıllardır bölgenin en ilkeli, tutarlı, insan hak ve özgürlüklerine saygılı, tarafsız markası Çerkezköy Gazetesi yayın hayatına başlayışının bugün tam 38. yılını Çerkezköy ve bölge halkı ile birlikte kutluyor

Gururla 38 yıl!
06 Ocak 2017 Cuma 22:43

HAKLI GURURUNU YAŞIYORUZ

7 Ocak 1980 yılında rahmetli Sabri Avcılar’ın kuruculuğunda yayın hayatına başlayan ve geride bıraktığı 37 yılda her türlü zorluğa rağmen okurlarından aldığı destek ve güçle Çerkezköy’ün ve bölgenin sorunlarını kamuoyunun gündemine taşıyan, yapıcı eleştirileri ve yol gösterici yayınları ile bölgenin doğru habercilik alanında eli-ayağı, gözü-kulağı olan ÇERKEZKÖY GAZETESİ, 38. yıla da aynı yayın anlayışı ve çizgisi ile girmenin haklı gururunu yaşıyor.

Kurulduğu günden bu yana, Çerkezköy ile bölgenin çıkarlarını her şeyin üstünde tutan, bölgenin geleceğini düşünen, yapıcı ve yol gösterici tutumuyla Çerkezköy’ün ve bölge halkının sorunlarını kamuoyuna aktaran ve gündemde tutan ÇERKEZKÖY GAZETESİ, 38. yılında da siz okurlarından aldığı güçle, bölgenin en saygın, ilkeli, tutarlı ve tarafsız gazetesi olmayı sürdürmeye devam edecek.

 TEK DAYANAĞIMIZ SİZ DEĞERLİ OKURLARIMIZ

Çerkezköy Gazetesi’nin bundan tam 37 yıl önce o günün şartlarında büyük zorluklar ile kurulduğunu ve 7 Ocak 1980 yılından itibaren yayın hayatını kesintisiz olarak sürdürdüğünü belirten Çerkezköy Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ali Tamer Avcılar,"

ATATÜRK’ÜN HEDEFLERİNİN SAVUNUCUSUYUZ

Yıllardır sizlerin sesi olan Çerkezköy Gazetesi, kurulduğu günden bu güne kadar, Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin ve onun koyduğu hedeflerin takipçisi ve savunucusu olmuştur. Bundan sonrada yayın politikamız Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere hedef gösterdiği yolda olacaktır. Hiçbir grup ya da fikre angaje olmadan bu güne kadar yayın hayatımızı sürdürdük. Bundan sonraki amacımızda bu doğrultuda devam etmektir. Bu yolda tek dayanağımızda siz değerli okurlarımızdır” ifadelerini kullandı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.