Gururumuz Kübra Avrupa üçüncüsü oldu

Çerkezköy'ün gururu Kübra Kepenek, 6. Avrupa Yıldızlar Taekwondo Şampiyonası'nda 33 kilogramda Avrupa üçüncüsü olmayı başardı ve bizlere bir kez daha gurur yaşattı. Şampiyona'nın ilk gününde Türkiye, 3 altın ve 1 bronz madalya elde etti

Gururumuz Kübra Avrupa üçüncüsü oldu
04 Temmuz 2015 Cumartesi 09:22

 İLK GÜN 3 ALTIN 1 BRONZ MADALYA

Fransa'nın Schiltigheim kentinde düzenlenen 6. Avrupa Yıldızlar Taekwondo Şampiyonası'na 30 ülkeden yaklaşık 350 sporcu katılırken, Türkiye 10 erkek ve 10 bayan olmak üzere 20 sporcu ile mücadele etti. 3 Temmuz Cuma günü Şampiyonanın ilk gününde 7 Milli sporcumuz  mindere çıkarken 3 altın ve 1 bronz madalya elde ettiler.

BRONZ MADALYANIN SAHİBİ OLDU

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve eşi Güliz Akay'ın bizzat Fransa'ya giderek desteklerini esirgemediği Çerkezköy'ün gururu Kübra Kepenek, 6. Avrupa Yıldızlar Taekwondo Şampiyonası'nda 33 kilogramda ilk turda Fransız Mayssa Ben Azzoun ile mindere çıktı. Bu karşılaşmadan 2-1 galip ayrılan kızımız Kübra Kepenek çeyrek finale yükselmeye hak kazandı. Çeyrek finalde Bosna Hersekli Amina Grahic ile karşı karşıya gelen Kübra rakibini 7-0 mağlup ederek yarı finale çıktı. Gururumuz Kübra yarı finalde ise Alman Shayna Guerra ile karşı karşıya geldi ve rakibine 2-0 yenilerek bronz madalyanın sahibi oldu.

AKAY DA ORTAK OLDU

6. Avrupa Yıldızlar Taekwondo Şampiyonası'nda Kübra Kepenek'e destek olmak üzere Fransa'ya giden Başkan Vahap Akay ve eşi Güliz Akay, Avrupa üçüncülüğü elde eden Kübra'nın başarısına ve sevincine ortak olarak kişisel Facebook hesabından "Fransa Schiltigheim kentinde düzenlenen Yıldızlar Avrupa Taekvando Şampiyonası'nda Çerkezköy'ümüzün gururu Kübra Kepenek ile beraberiz.Taekvando Yıldızlar Avrupa Şampiyonasında kızımız Kübra Kepenek Avrupa üçüncüsü oldu. Hedef Kore'de gerçekleşecek Dünya Şampiyonası.Bu başarıda emeği geçen antrenörü Bilal Güzel olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum" mesajını yayınladı.

 Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.